Земният и тайнствен път на всяка зодия – Стрелец и Козирог

  • Сподели:
Земният и тайнствен път на всяка зодия – Стрелец и Козирог

Зодиите са пряко свързани с темперамента, нрава и характера на определен човек, а начина по който астролозите успяват да разкодират тези важни критерии, по които да направят пълен анализ на личността се крият в близката връзка между астрологичните знаци и Планетите.

Всеки има своя предначертана съдба и зодиакалният знак е един от начините, чрез който можем да разберем какво се крие в нашето минало и бъдеще. Зодиакалните знаци са дванадесет, именно колкото са и месеците от годината и всеки зодиакален знак упражнява влияние над тези хора, които са родени под неговото управление.

Зодиите имат способността да ни разкрият, по какъв начин този астрологичен знак ще успее да премине през своя земен път.  Разберете каква е предначертаната съдба на всяка зодия и по какъв начин ще се развие животът ѝ..

Стрелец
Този астрологичен знак ще упражнява влияние между 23 ноември – 21 декември. Родените под този знак, ще носят доброта, съпричастност и много топлина във своето сърце.

Външният вид на представителите на тази зодия, ще бъде много привлекателен, повечето от тях ще имат тъмни очи, светли лица, гъсти вежди и стройно и набито тяло. Родените под знака на Стрелеца, ще носят белег на своето лице някъде над веждите. 
Стрелците ще бъдат добродушни, весели и забавни хора, които бързо ще успяват да спечелят вниманието и доверието на останалите хора. Този знак ще бъде социален и обграден от много хора, а нуждата му да помага ще го кара да прави наистина безвъзмездни жестове към останалите хора, особено към тези, от които по-рано е успял да получи някаква подкрепа.

Стрелецът ще бъде щедър, верен и предан човек, който всички ще обичат истински и на който ще се възхищават за голямата доза оптимизъм и настроение, които той винаги ще носи със себе си. На хората родени под този знак често ще им се появяват пъпки по лицето, с които няма да могат да се справят, дори и до средна възраст. 

Козирог
Това е зодията, която упражнява влияние между 22 декември – 20 януари. Родените под този зодиакален знак, ще притежават стройна фигура и изключително красиво лице. Някои от представителите на зодия Козирог ще носят бенка около сърцето си.

Тези хора ще говорят умерено и винаги, след като са направили пълен анализ на ситуацията, ще бъдат изключително интелигентни, дипломатични, разумни и добре информирани, а всичко това ще им помага да се развиват успешно в сферата, в която са си избрали.

Козирогът няма да обича да говори празни приказки, както и ще бъде, особено подозрителен към хора, които не познава достатъчно добре. Лесно ще се разгневява, а когато го направи, тонът му ще се променя и ще става висок и заплашителен.

Дори, когато вика понякога ще успява да вкарва и доза ирония над случващото се, въпреки че яростта му ще бъде изписана, директно върху лицето му. Съдбата ще се отнесе изключително щедро към този зодиакален знак и в живота му няма да присъства нищетата. Успехите и късметът ще вървят наравно с него и ще го издигат все по-високо към върха.