Земният и тайнствен път на всяка зодия – Везни и Скорпион

  • Сподели:
Земният и тайнствен път на всяка зодия – Везни и Скорпион

Зодиите са пряко свързани с темперамента, нрава и характера на определен човек, а начинът по който астролозите успяват да разкодират тези важни критерии, по които да направят пълен анализ на личността се крият в близката връзка между астрологичните знаци и Планетите.

Всеки има своя предначертана съдба и зодиакалният знак е един от начините, чрез който можем да разберем, какво се крие в нашето минало и бъдеще. Зодиакалните знаци са дванадесет, именно колкото са и месеците от годината и всеки зодиакален знак упражнява влияние над тези хора, които са родени под управлението му.

Зодиите имат способността да ни разкрият, по какъв начин този астрологичен знак, ще успее да премине през своя земен път.  Разберете каква е предначертаната съдба на всяка зодия и по какъв начин ще се развие животът ѝ..

Везни
Знакът, който носи названието Везни, властва в периода между 24 септември – 23 октомври. Родените под влиянието на тази зодия, ще бъдат достойни и справедливи хора, борещи се за правото на свобода и търсещи истината на всяка цена.

Везните ще имат красиви черти на лицето, стройна фигура и един наистина пламенен поглед, в който ще бъде обрисувана тяхната чиста и светла душа. Родените под този астрологичен знак, ще бъдат емоционални и бързо ще се палят, но за сметка на това техният гняв, бързо ще преминава и няма да носят мисли за отмъщение в себе си. 

Земният път на тази зодия, ще бъде изпълнен с много възможности, за придобиване на състояние, но въпреки това Везните няма да живеят в охолство, а ще изберат пътя, който води до любимите им хора, както и свободата на духът им. Тази зодия ще носи силно желание да пътува и да опознава нови светове и традиции, а съдбата ще бъде изключително щедра към нея, като ѝ предостави безброй възможности, чрез които да създаде едни наистина вълшебни спомени.

Въпреки силното желание за пътешествия, Везните винаги ще се връщат там, където се родени и където живеят техните близки хора. 
Животът на Везните ще бъде изпълнен с много приключения и безброй позитивни личности, които ще вкарват допълнителен щрих към цялостната картина, както и хора, на които тази зодия ще може наистина да разчита и в тях ще разпознава свои некръвни братя и сестри.

Любовният живот също се движи с пълна пара до момента, в който Везната не открие онзи интересен, забавен и положителен човек, който да ѝ покаже колко красива в действителност е споделената любов, тогава Везната ще започне да разбира какъв всъщност е нейният приоритет и колко важни за нея са любимите хора.

Скорпион
Това е зодията, която владее периода между 24 октомври – 22 ноември. Този тайнствен знак ще носи своята предопределена съдба, още от деня на своето раждане, която ще бъде двупосочна - като единият път ще води Скорпиона към живот изпълнен с измама, лицемерие, лъжи и много пороци, а другият път ще е свързан с добротата, чистотата, духовното извисяване и точно хората, от които е заобиколен в своето детството, ще бъдат тези, които ще го подбутнат в една от двете начертани посоки.

Скорпионът ще бъде надарен с магично излъчване и убедителна реч, които ще му отварят много вратни в живота и ще печелят доброжеланието на останалите хора. В живота на тази зодия съдбата ще изпраща хиляди възможности, в които да се издига и да печели големи суми пари.

Този зодиакален знак, ще бъде силно привлечен от екстремните усещания и това, което е способно да му повиши адреналина и да го накара да надскочи себе си, като няма да се страхува да рискува и да изпробва всичко, което може по някакъв начин да го разтърси из основи, именно за това ще се хвърля и в горящи кладенци, само и само да изпита своята сила и воля. 

Скорпионът ще обича да пътува, а страстта му към непознатото ще го отвежда на места, от които ще черпи допълнителна сила и енергия, за да може да се справя по-бързо със своите опоненти и врагове. 

Повечето представители на този астрологичен знак, ще носят белег близко до сърцето си, още от деня, в който са родени.