Жената Козирог – любопитни черти от нейния характер

  • Сподели:
Жената Козирог – любопитни черти от нейния характер

Козирогът е десетият зодиакален знак в Астрологията, обхващащ периода между 22 декември – 20 януари. Управляващата планета на този земен знак е планетата Сатурн.

Жената Козирог, като виден земен представител в Зодиака е практична, уравновесена, разумна и здраво стъпила на земята. Тя е изключително интелигентна, красива, съобразителна, откровена, упорита, целеустремена и много страстна. Погледът ѝ излъчва сила и могъщество, а визията ѝ е винаги стилна и всеки, детайл е подбран с много вкус. 

Жената Козирог е елегантна и определено в очите на останалите хора изглежда труднодостъпна и студена, но това съвсем не е така, просто тя си е създала един емоционален щит, който да я предпазва от зли погледи и човешка завист, но пред своите любими хора, тя е изключително мила, сърдечна и любяща.

Тази жена притежава безброй положителни качества и едното от които е, че няма навика да витае в облаците, както и да вярва в невидими дракони, тя е реалист, който успява добре да прецени своите възможности и чрез много усърден труд и упоритост да постига целите си.

Жената родена под този земен знак в очите на другите излъчва респект, а нейната борбеност определено я превръща в силен противник, който никога не се предава. Дори на пръв поглед да изглежда, че е като красива ледена скулптура, в действителност тази жена е чувствителна и трудно преживява разочарованията в любовта, но към хората, които са ѝ на сърце е готова да прави компромиси и да пренебрегва, дори собствените си нужди в името на тяхното щастие, защото тази жена е наистина неповторима, силна и специална.

Цялата си енергия, тази жена пренасочва към работата и задачите, които могат да и гарантират едно по-добро и спокойно бъдеще, тъй като жената родена под този астрологичен знак е изключително разумна и винаги планира предварително своите действия, за да не допуска празни ходове, които да ѝ губят времето, защото сама разбира, че всяка една секунда е изключително важна и носи пари. 

Жената Козирог винаги подхожда с много внимание и старание към своята работа, дори на моменти изглежда, че е пълен работохолик, който не се интересува от нищо друго, освен от своята кариера, това не е съвсем вярно, тъй като нейният ум може да бъде настроен на няколко честоти и едновременно, да мисли за всички компоненти обхващащи, както личния, така и професионалния ѝ живот.

Тя е кариерист, който умело преследва целите си и бързо постига своите желания, а нейната амбиция ѝ помага да се развива все по-успешно и да бере плодовете на своя неуморен труд. 

Жената управлявана от планетата Сатурн е отговорна, отдадена, принципна и дисциплинирана, тя е истинска героиня, която успява да държи в дланите си всички важни елементи от лабиринта наречен Живот и чрез много постоянство и интелект, успява перфектно да го подреди.

В любовта тя е чистосърдечна, откровена, вярна и много, много страстна. Когато е във връзка, тя е готова да се раздава, дори когато нейният разум ѝ подсказва, че може да пострада, като се доверява на неправилният човек, тя не би се отказала да опита, защото наистина иска да изживее и да не пропуска всеки прекрасен миг, който би изпълнил душата ѝ с много обич и щастие.

Въпреки че не вярва в чудеса, Жената Козирог е едно неземно чудо, тъй като е абсолютно съвършена, както в своята работа, така и сред своето семейство. 

Тази жена обича да изпипва тънкостите и нейният дом също изглежда повече от перфектен, тъй като тя силно държи на правилната подредба, както и на това всеки един елемент да бъде много стилен.

Нейното желание е да бъде финансово стабилна и никога да не достига до моменти, в които се налага да разчита на някой друг, а това желание бързо се превръща в реалност, тъй като нейната смелост и усърдност, отварят всяка врата пред която застане.

Тя умее да печели, но наистина едно от нещата, които особено много ненавижда е поражението и загубата. Жената Козирог е наистина по-различна от останалите жени, тъй като се отличава с своята душевна сила, творчески поглед, свръх интелигентност и природна красота. 

Предлагаме ви и: 

Жената Лъв – любопитни черти от нейния характер

Жената Телец - любопитни черти от нейния характер

Жената Овен - любопитни черти от нейния характер

Жената Рак – любопитни черти от нейния характер

Жената Близнаци – любопитни черти от нейния характер