Жената Рак – любопитни черти от нейния характер

  • Сподели:
Жената Рак – любопитни черти от нейния характер

Датите, които обхваща този астрологичен знак са между 22 юни – 22 юли. Ракът носи елемент – Вода. 
Жената представителка на тази зодия е изключително интуитивна, разумна, забавна и секси. 

Жените от тази зодия са изключително интелигентни и комуникацията с тях е лесна, благодарение на своята бърза мисъл и остроумие, те бързо се приобщават към останалите хора.

Жената Рак е като кълбо от емоции, което не знаеш на къде ще се завърти и какво ще повлече зад себе си, защото в един миг нейното настроение може да се промени коренно, без да има видима причина за това. 

Тази жена има способността дълго време да помни обидите, които са и отправили другите хора, но въпреки това, тя е лоялна, всеотдайна и умее да обича истински.

Жената от този астрологичен знак е сантиментална, обичаща уюта на дома, която всячески се стреми да набави най-нужното на любимите си същества, за да се чувстват те закриляни и щастливи. Като истинска майка орлица, тя е готова на саможертви, когато става на дума за семейството, тя е способна и в огъня да се метне заради тях. 

Представителките на тази зодия особено много си падат по вкусната храна, градинарството и изкуството. Тези жени, освен че са изключително всеотдайни и енергични, но умеят и да превръщат стари, забравени вещи и мебели в красиви, оригинални шедьоври, именно заради своята способност да мислят творчески.

Жената Рак обича природата и всичко, което е свързано с домашния уют и семейния комфорт. 

Тази жена е нежна, различна, спонтанна, сексуална, енергична и пленителна – жена мечта, за всеки мъж, тъй като умее сама да се оправя в живота, а междувременно се стреми да изглежда зашеметяващо женствена и красива.

Показваща характер и знаеща как да се справи и в най-трудните моменти, дори да е сама, тя никога не се предава, а продължава да се бори в името на хората, които истински обича. Тя е мотивирана, силна и безкомпромисна, когато става на дума за семейство, тя е готова със зъби и нокти да го предпази и съхрани във времето. 

Когато е във връзка, тя ще направи всичко възможно, за да я запази и каквото и да се случва, тя никога няма да развее бялото знаме и да се откаже от нещо, в което е вложила много сили, емоции, мечти и любов, това просто няма как да се случи.  

Като партньорка, дори и като приятелка, тази жена е изключително предана и лоялна към хората, около себе си – умее да пази техните тайни, както и да им подаде рамо в труден момент. 

Жена героиня - даваща любов, грижовна, емоционална и изключително вярна на своите принципи. Тази жена, никога не би си позволила да направи нещо, с което да причини силна болка на партньора си, защото за нея изневярата не е опция в една връзка, а нещо наистина недопустимо и непростимо.

Когато обича тази жена се стреми да се грижи и да глези своя любим човек, а начина, по който самата тя би се чувствала обичана е, чрез доза внимание и добро отношение, защото това е напълно достатъчно, за да разбере, че може да се довери на човека до себе си.

Пламенна и страстна, тя наистина се отличава от останалите жени, просто защото никой не може да разкодира какво в действителност се върти в момента в нейната глава и именно тази загадъчност я прави така специална и магнетична в мъжките очи.

Прочетете още: Жената Телец - любопитни черти от нейния характер

Жената Овен - любопитни черти от нейния характер

Какви са зодиите в секса и как се ядосват те – Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева

Изпитани рецепти как да привлечете мъж според зодията му – Овен, Телец, Близнаци

Знакът на независимостта, дързостта и ентусиазма – Зодия Овен

Любовта и зодиите – Овен, Телец и Близнаци

Зодия Овен – кой партньор ви подхожда най-много в любовта