20 от най-забавните и странни въпроси, които хората задават в Google

  • Сподели:
20 от най-забавните и странни въпроси, които хората задават в Google

Понякога бързайки да открием важна за нас тема, не успяваме да организираме мислите си правилно, което от своя страна ни пречи да подредим изречението си в търсачката по смисъл, значение и така без никакъв проблем създаваме поредните бисери. Може би не веднъж ви се е случвало да напишете нещо, което звучи не само нелепо, но и много смешно за околните. И дори на пръв поглед тези въпроси да изглеждат шеговито, истината е, че когато ги прочетем отново, започваме да се питаме дали всъщност имат някакъв смисъл или как точно изглеждат хората, които са произвели тези изречения. 

Част от питанията отправени към търсачката са просто неправилно конструирани думи, докато друга част от тях са забава за ушите. Със сигурност хората, които са ги писали не са се замислили какви точно реакции биха предизвикали, когато някой ги прочете и как шеговитата реплика би могла да се превърне в грандиозен бисер. Е, сега е моментът малко да се позабавляваме с част от анекдотите и хумористичните въпроси, които хората задават в една от най-използваните търсачки по цял свят, а именно Google.

1. ''Кравите имат ли горни зъби?'' - Смешен въпрос, но абсолютен факт – кравите нямат горни предни зъби, те притискат острите си долни зъби към горното твърдо небце на устата си за да могат по-лесно да смилат консумираната храна. 

2. ''Могат ли мъжете да забременеят?'' – Освен ако не сте 4-годишно дете, което все още не е запознато с появата на бебетата и е леко объркано по въпроса откъде идват те, дали ги носи щъркела или пък са плод на любов - моля ви, не задавайте повече никога този въпрос в търсачката. 

3. ''Защо телевизорът ми не работи?'' – Може би е по-добре да се обърнете към техник, тъй като в търсачката бихте могли да откриете решения на точно поставени проблеми, като например тв изгасна след буря или пък не иска да се включи от дадени копчета, но на въпроса защо точно не работи не би могъл да ви даде конкретен отговор.

4. ''Как да се справя със себе си?'' – Ако самите вие не знаете, едва ли Гугъл ще успее да ви помогне.

5. ''Как да го накарам да ме зареже?'' – Независимо от странността на въпроса, всъщност тук вече Гугъл е подготвен и нагледно може да ви покаже няколко полезни статии, чрез които да зарежете подобаващо гаджето си.

6. ''Как да се справя със свекървата?'' – Може да ви прозвучи смешно, но този въпрос през последните 10 години е един от най-задаваните в търсачката в предвид факта, колко много млади булки са попаднали на зли свекърви. 

7. ''Нормален ли съм?'' – Е, още един странен, но пък шеговит въпрос. Въпреки че отправен към търсачката изглежда още по-странен, въпросът зададен към психотерапевт или специалист в областта ще бъде директно насочен в правилната посока. 

8. ''Мога ли да казвам ''не''?'' – Това е въпрос, на който Гугъл би се замислил, тъй като не ви познава отблизо, по-вероятно е никога да не получите отговор на него. Но пък положително е, че ще ви излязат много продуктивни статии, в които можете да откриете полезни съвети как да се научите да казвате ''не'', когато се чувствате притиснати от обстоятелствата. 

9. ''Защо ходя на училище?'' – Най-малкото за да се образоваш и да научиш нещо ново, вместо да стоиш пред компютъра по цял ден и внезапно да се превърнеш в най-големият безделник.

10. ''Мога ли да бъда с една жена?'' – Защо не? Ако си влюбен в нея не е нещо не обичайно, но самият факт, че някой задава подобен въпрос в търсачката изглежда някак плашещ.

11. ''Защо не отслабвам?'' – Въпрос, който е най-добре да зададете сами на себе си, защото Гугъл едва ли е запознат отблизо с вашите хранителни навици и със сигурност не би могъл да ви даде точен отговор.

12. ''Колко време трябва да будува новороденото?'' – Бебето яде, спи и отново - яде и спи – времето, в което остава будно, едва ли е точно определено, но това което бихме могли да ви споделим е, че повечето бебета се хранят на 3 часа, около 16 часа спят, а през останалото време будуват.

13. ''Как да си направя смучка сам?'' – И не само, че излизат отговори на този странен въпрос, но и освен съветите как сами да я направите, има и дадени техники, чрез които впоследствие да я премахнете. Обикновено хората, които търсят в Гугъл тази тема имат някаква идея да накарат гаджето си да ревнува, а какъв по-добър начин от това, то да види прясно засмукания ви врат. 

14. ''Ако пия кръв ще стана ли вампир?'' – Много смущаващ въпрос, на който всъщност Гугъл има отговори, като например легендите. Можете да откриете много книги, статии и филми по този въпрос, както и всякакъв вид теории на конспирацията, чрез които да се превърнете в ''безсмъртен''. 

15. ''Какво означава да имаш пъпка на носа?'' – Огромен процент от хората търсят значението на всеки белег по тялото им, като например родилни петна, лунички, бенки, но пъпки – звучи странно.

16. ''Как да си направя гориво?'' – Интересен въпрос, който ни довежда до една по-сложна мисъл и тя е ако не сме велик химик или пък не работим в сферата на горивата, защо всъщност си задаваме подобни въпроси.

17. ''Когато се оригвам, освобождавам ли се от токсините?'' – Всъщност оригването е напълно естествен процес на отделяне на газове от горната част на храносмилателния тракт - хранопровода и стомаха през устата.  В някои култури, като например в Южна Азия, оригването е сигнал, че гостът е оценил вкусната гозба приготвена от домакина и че се е насладил на всичките ѝ вкусови качества.

18. ''Колко време ми остава на Земята?'' – Е, много мъдър въпрос, особено ако сте решили че идвате от друга планета или пък Гугъл е с пророчески дарби. 

19. ''Ще се омъжа ли скоро?'' - Гугъл определено не е гадател и едва ли би могъл да ви даде конкретен отговор на този така тревожен за вас въпрос.

20. ''Къде се намират краката на змията?'' – Дори и да ви звучи уникално забавен, в този въпрос се крие и доза истина, тъй като са направени нови проучвания от палеонтолозите в Южна Америка, които разкриват, че през първите 70 000 000 от развитието на змията, тя е притежавала задни крайници.