Десет мъжки навика, които силно дразнят жената

  • Сподели:
Десет мъжки навика, които силно дразнят жената

Колкото и да са влюбени, жените винаги намират за какво да се хванат. Понякога нещата биват дребни, като неподредената стая, захвърлените чорапи или пък неизмита чиния, друг път тяхното дразнене възниква от това, че просто не могат да разберат партньора до себе си и колкото и да се настървяват, обикновено нервността им почти винаги завършва с бурен скандал. Не винаги обаче мъжкото поведение може да се оправдае и разбира се, че има такива неща, които могат да изкарат от контрол и най-търпеливата дама и сега ще разгледаме, именно тези десет неща, които особено много не харесват жените в мъжкото поведение и навици.

1. Захвърля си дрехите и най-вече чорапите по земята и забравя да използва коша за пране!

2. Дава непоискани съвети и обикновено ги изстрелва в моментите, в които жената до него е на ръба на нервна криза!

3. Ясно показва, че домакинските задължения са предимно женска работа и той няма място в кухнята!

4. Дърпането на завивката през нощта, пригласено от силно и мощно хъркане, е също едно от нещата, които жените не понасят, особено когато искат да се отдадат на почивка след дългия и уморителен ден!

5. Оставянето на кухнята във вид сякаш е паднала бомба, след като той се е опитал да приготви една изненадваща вечеря!

6. Висенето с часове в банята, четейки новините и ровейки се в социалните мрежи, докато пред вратата ''марширува'' цялото семейство, изчаквайки го търпеливо да си свърши сутрешния ритуал!

7. Излизането с приятели без той да се съобрази, дали и неговата партньорка не се нуждае от глътка въздух между домакинските задължения, работата и децата!

8. Командването, особено когато е свързано с това тя да му поднесе вечерята, чашата с питие и дистанционното директно в ръцете, като на истински принц!

9. Когато е болен и изиграва толкова драматично своето положение, че сякаш това са последните думи, които изрича и за всички идва края на света, един истински ''Апокалипсис'', като всъщност истината е, че той просто е настинал и е вдигнал най-ниската възможна температура! 

10. Обещанията, които дава категорично и смело, но никога не изпълнява!