Джен Анистън за Матю Пери: ''Толкова много те обичам, знам, че сега си в мир и извън всякаква болка''

  • Сподели:
Джен Анистън за Матю Пери: ''Толкова много те обичам, знам, че сега си в мир и извън всякаква болка''

Миналият месец Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър нарушиха мълчанието си и споделиха съвместно изявление, в което отдадоха почит на своя приятел и колега Матю Пери, който почина на 54-годишна възраст.

"Всички ние сме напълно съкрушени от загубата на Матю. Ние бяхме нещо повече от приятели. Ние сме семейство. Има толкова много неща, които можем да кажем, но точно сега ще отделим време, за да скърбим и да преживеем тази неописуема загуба. С течение на времето ще кажем повече, както и когато сме в състояние. Засега мислите и любовта ни са със семейството на Мати, с приятелите му и с всички, които го обичаха по света."

Към Мат Лебланк и Кортни Кокс вчера с пост в Instagram се присъедни Дженифър Анистън. Тя сподели и скрийншот на едно от последните съобщения, които Матю Пери ѝ е изпращал, както и сцена от сериала ''Приятели'', в който героите им Рейчъл и Чандлър изразяват любовта си един към друг.

''О, боже, това ще бъде дълбоко...

Да се сбогувам с нашия Мати беше безумна вълна от емоции, каквато не бях изпитвала никога преди. Всички преживяваме загуба в някакъв момент от живота си. Загуба на живот или на любов. Способността наистина да се потопиш в тази скръб ти позволява да усетиш моментите на радост и благодарност, че си обичал някого толкова дълбоко. А ние го обичахме дълбоко. Той беше част от нашето ДНК. Винаги сме били шестимата. Това беше едно избрано семейство, което завинаги промени начина, по който бяхме и какъв щеше да бъде пътят ни занапред.

Мати знаеше, че обича да разсмива хората. Както сам казваше, ако не чуеше смях, мислеше, че ще умре. Животът му буквално зависеше от това. И той успя да го направи. Той разсмя всички нас. И то много. През последните няколко седмици преглеждах съобщенията, които си пишехме един на друг. Смеехме се и плачехме, после пак се смеехме. Ще ги запазя завинаги. Намерих едно съобщение, което той ми изпрати изневиделица един ден. В него се казва всичко. (Вижте втория слайд от поста в Instagram по-долу.)

Мати, толкова много те обичам - знам, че сега си в мир и извън всякаква болка. Говоря си с теб всеки ден... понякога почти те чувам да казваш: "Можеш ли да бъдеш малко по-щура?"

Почивай в мир, братко.
Винаги си правил деня ми по-хубав...''