Ема Хеминг Уилис и Деми Мур отбелязаха рождения ден на Брус Уилис с емоционални видеа

  • Сподели:
Ема Хеминг Уилис и Деми Мур отбелязаха рождения ден на Брус Уилис с емоционални видеа

''Честит рожден ден на Брус Уилис, който навършва 68 години. Но докато поводът е радостен, влошаващото му се състояние в следствие на деменцията е тежко за семейството му'', заяви Ема Хеминг Уилис в съобщение в Instagram.

Миналия месец беше разкрито, че Уилис има фронтотемпорална деменция (FTD) с все по-инвалидизираща форма на заболяването.  За да облекчи част от стреса, Ема използва платформата си в Instagram, за да държи феновете в течение за състоянието на актьора от „Умирай трудно“. 

Но преди дни Ема разкри и собственото си емоционално състояние. ''Днес е рожденият ден на съпруга ми. Започнах сутринта с плач, както можете да видите по подутите ми очи и сополив нос''. Тя призна, че запазването на самообладание е било трудно в месеците след поставянето на дагнозата на Уилис.

"Просто мисля, че е важно да видите всички страни на това", сподели тя. "Хората винаги ми казват: "О, ти си толкова силна, не знам как го правиш". Не ми е даден избор. Иска ми се да бях силна. Отглеждам две деца и в живота си трябва да поемаме отговорности и да се справяме -  и това е, което правя сега. Но имам моменти на тъга и скръб всеки ден, чувствам се така и днес, на рождения му ден."

Ема каза, че емоциите ѝ са избухнали, докато е подготвяла рийл в Instagram послучай рождения ден на съпруга си. "Не знам защо си причинявам това, защото видеата са като нож в сърцето ми", призна тя пред феновете. "Но колкото и да го правя за себе си, го правя и за вас, защото знам колко много обичате съпруга ми – това означава толкова много за мен, така че - благодаря."

Бившата съпруга на Брус Уилис - Деми Мур, също публикува видео, за да отбележи рождения му ден. Беше от семейното тържество с всички пеещи "Честит рожден ден" и Уилис духна свещите. 

„Днес е един от онези дни, когато усещаме скръб и тъга. Но обратната страна е, че съм толкова щастлива да усетя вашата топлина и любов, която е насочена към съпруга ми и нашето семейство. Виждам вашите съобщения, истории, които споделяте, и всичко, което мога да кажа, е „благодаря“. Ема Хеминг Уилис

„Честит рожден ден, BW! Радвам се, че можем да го отпразнуваме днес. Обичам те и обичам нашето семейство. Благодаря на всички за любовта и топлите пожелания – всички ги усещаме.“ Деми Мур