Мишел Пфайфър, Дейвид Кели и тяхната неугасваща любов през годините

  • Сподели:
Мишел Пфайфър, Дейвид Кели и тяхната неугасваща любов през годините

Емблематичната актриса Мишел Пфайфър има впечатляваща кариера. С безброй награди зад гърба си и дълъг списък с филмови заглавия, тя е една от най-големите звезди на Холивуд. Мишел за първи път стартира кариерата си в края на 70-те години на миналия век и участва в големи филми в почти всеки жанр, включително ''Scarface'', ''Dangerous Minds'' и ''Batman Returns''. Мишел направи и феноменален образа на първата дама Бети Форд в сериала ''The First Lady''

Въпреки че е омъжена за един от най-големите телевизионни творци днес, Мишел Пфайфър казва, че разделя личния живот от професионалния, когато става въпрос за връзката ѝ с Дейвид Е. Кели.

66-годишният Кели е телевизионен сценарист и продуцент, известен със сериали като ''Big Little Lies'', ''Nine Perfect Strangers'', ''Big Sky'' и ''Ally McBeal''.

''Никой не създава по-добри женски образи от него", каза Пфайфър, докато беше гост в The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Пфайфър и Кели са женени от 1993 г., актрисата разказа историята за първата им среща на сляпо.

''Бях малко нервна, тъй като зад гърба си вече имах няколко лоши първи срещи. Най-добрият ми приятел каза: ''Моля те, този път вече ще бъде за последно - запознай се с този човек''. Съгласих се, въпреки че вече бях задействала процедура по осиновяване на дъщеря си Клаудия. Според мен така още повече щеше да си проличи дали сме подходящи един за друг. И точно това се случи. Видях Дейвид в много нетипична ситуация. Очевидно той наистина беше на висота. Бяхме заедно около два месеца, а вече имахме осиновена дъщеря. След още осем месеца вече бяхме официално женени, в този ден кръстихме и Клаудия. Това ни направи още по-близки. И двамата трябваше да се видим като родители, преди да напреднем в отношенията си заедно, и по странен начин това свали напрежението от нас. Това е истинско свидетелство за това какъв човек е той, но и на факта, че понякога традиционният начин на правене на нещата не винаги е най-добрият начин."

Двойката споделя заедно и биологичния си син Джон Хенри Кели, 28 г.

Докато началните фази на връзката им може да са били извън общоприетите норми, това очевидно е проработило за тях, тъй като те все още са щастливо женени близо три десетилетия по-късно.

Мишел Пфайфър и Дейвид Кели отказват да работят един с друг

Раздялата и разводите сред елита на Холивуд са изключително чести и това прави още по-впечатляващ факта, че Мишел и Дейвид са успели да поддържат брака си здрав и щастлив толкова дълго време. Пфайфър отдава това на причината, че двойката никога не са работили заедно. 

Мишел Пфайфър обяснява защо никога не би работила със съпруга си:

''Твърде рисковано е. Виждала съм много двойки, при които изглежда, че имат наистина страхотен брак, а след това работят заедно и следващата година подават документи за развод.''

Въпреки очевидния талант на Кели, когато става въпрос за писане на силни образи и продуциране на успешни предавания и филми, Пфайфър никога не е участвала в нито една негова творба. Макар и феновете да биха искали тази мощна двойка да се обедини, тъй като със сигурност биха направили отличен филм или сериал заедно.

Може и никога да не видим Пфайфър да обединява усилията със съпруга си професионално, но е приятно да четем за холивудска двойка, която има толкова солиден, стабилен брак и са дефиницията на целите на връзката.

Мишел заяви, че никога не е срещала някой с повече почтеност от Дейвид и че наистина го уважава за това му качество.

''Животът се състои от избори - не винаги съм правила добри такива, но знам, че избрах правилния мъж. Бракът ни е успешен, защото сме наистина съвместими. Имаме сходен морал и двамата обичаме да балансираме работата и семейството по един и същи начин. Уважаваме се взаимно, което е най-важно."

 

Виж още