Хю Джакман и Дебора-Лий: един от най-здравите бракове в Холивуд

  • Сподели:
Хю Джакман и Дебора-Лий: един от най-здравите бракове в Холивуд

Хю Джакман и 67-годишната му съпруга Дебора-Лий Фърнес се гледаха влюбено на червения килим, докато присъстваха на парижката премиера на новия му филм "Синът'' в кино UGC Normandie. Двойката е известна с това, че имат един от най-здравите бракове в Холивуд. 

Влюбените бяха забелязани да се гледат очи в очи, докато позираха за снимки. Звездата от "Върколакът" изглеждаше изискано в черно кадифено сако, панталон и обувки. Meждувременно съпругата му беше облечена в черна тениска, блуза, панталон и чифт капковидни обеци.  Появата им на събитието идва в момент, когато двойката продължава романтичната си почивка в Европа. 

По време на престоя си в Париж Хю и Дебора се срещнаха и с приятелката си, актрисата Лора Дърн и дъщеря ѝ Джая Харпър. Четиримата бяха забелязани в понеделник да напускат луксозния хотел Cheval Blanc. 

Хю и Дебора-Лий са женени от 27 години и са родители на 22-годишния Оскар и 17-годишната Ава. Хю и Дебора дават своите обети само една година след като се запознават на снимачната площадка на австралийската драма "Корели". По-рано актьорът заяви, че е знаел, че ще прекара остатъка от живота си с любимата си, макар и да я познавал само две седмици.

Джакман и Дебора-Лий Фърнес имат една от най-успешните връзки в Холивуд. Между австралийските актьори, които имат 13-годишна разлика във възрастта, прехвърча искра от средата на 90-те години на миналия век, доказвайки веднъж завинаги, че възрастта не е нищо друго освен число. Честността, от една страна, е тяхната тайна за успешен брак.

"Мисля, че във връзките трябва да бъдеш себе си, дори и по отношение на нещата в характера си, които не обичаш, от които се срамуваш или тези, които си направил погрешно. Ако си в ситуация, в която можеш да бъдеш себе си и наистина да бъдеш честен, това е добро начало", каза Хю пред Good Morning America през 2019 г. 

Дебора-Лий Фърнес е австралийска актриса и продуцент. Тя и звездата от ''X-Men'' се запознават през 1995 г. на снимачната площадка на австралийския телевизионен сериал "Корели". Актьорът харесва Дебора още от момента, в който я вижда, и само две седмици му трябват, за да разбере, че наистина е влюбен в нея. Двойката бързо се сприятелява, но минават още четири седмици, преди Джакман да се осмели да признае истинските си чувства. По-късно актрисата заявява, че в онази вечер всъщност се е отказала от излизане с Мик Джагър, само за да прекара малко повече време с новата си любов.

На 11 април 1996 г. двойката сключва брак в Мелбърн, Австралия. На сватбените им пръстени е гравирано специално послание, което е написано на санскрит. На всеки от тях е написано "Ом парамар на майнамар", което означава "Посвещаваме нашия съюз на по-висш източник"

Макар животът на знаменитостите да изглежда перфектен, всеки преминава през трудности и несигурност. Освен това да си в полезрението на обществото прави нещата още по-трудни. За Хю и Деб най-голямото предизвикателство е пътят им към това да станат родители по естествен начин. За съжаление, нещата при тях не се развили гладко и благопртиятно.

След редица спонтанни аборти, ин витро процедури и всички възможни лечения двойката решава да спре опитите за биологично дете и избира осиновяването. След като синът им, Оскар, се появи в живота им, всички рани бяха излекувани. Не беше лесно пътуване, но те останаха заедно през него. През 2005 г. Хю и Деб имат още един повод за радост, тъй като стават родители за втори път. Този път те осиновиха красиво момиченце на име Ава Елиът. Семейство Джакман ни учат как да проявяваме любов при всеки удобен случай. Двойката не се притеснява да показва колко много се обичат, независимо дали е на сцената или извън нея.