Как да накарате един мъж да мисли за вас 

  • Сподели:
Как да накарате един мъж да мисли за вас 

Не винаги първата среща с човек е решаваща, понякога се изисква да мине известно време, докато човекът отсреща успее да ни опознае и да се привърже към нас. Женските хитрини са способни да разтопят и най-вледененото мъжко сърце и това е просто факт, който подчертава силната енергия, с която разполагат дамите. Често пъти под напора на ежедневието мъжът до нас постепенно се е отдалечил и е изгубил интерес, а друг път просто искаме да впечатлим някой, който отскоро познаваме и към когото изпитваме симпатии. Затова сега ще ви помогнем да привлечете вниманието на своя обект и да накарате този мъж да се влюби във вас.

Заложете на разговорите
Не е нужно разговорите да протичат на някакви глобални теми или пък да са прекалено сериозни. По-важното обаче е, когато комуникирате с този мъж да го изслушвате и от време на време може да се включите с някой забавен коментар. Колкото по-разтоварващи са темите ви на разговор и не засягат сериозни истории, толкова по-голямо впечатление можете да направите. Хубавият разговор винаги остава усещането за взаимност, а визуалният контакт също е от значение, ако искате да създадете хармонична среда и да го накарате да си мисли за вас, през следващите няколко дни.

Приятелско сближаване
Всеки мъж по света иска да има до себе си такава жена, с която да може да сподели всичко, без тя да му трие сол на главата и да избухва още преди да се е доизказал. Както за жените е важно да имат партньор, с когото спокойно могат да споделят своите фантазии, цели, мечти, мисли, така и мъжете търсят сродна душа, с която лесно могат да общуват на един език. Когато този мъж има нужда от подкрепа бъдете до него и го накарайте да почувства, че във ваше лице има приятел.

Еротични закачки
Тези закачки определено грабват мъжкото внимание, дори повечето мъже забравят ''ума и дума'', когато стане въпрос за флирт и любовна игра. Закачките могат да бъдат под формата на горещи съобщения или пък секси шепнене в ухото му. Те могат да бъдат свързани с докосване, погалване и спонтанна целувка, която казва просто ''харесваш ми''!

Смехът разтопява ледовете
Колкото по-забавно ви е с един човек, толкова повече време искате да прекарвате с него и той напълно е обладал вашите мисли. Доброто настроение и положителните емоции са най-важната част за щастливо стартиране на връзка. Замислете се колко по-трудно бихте привлекли човек до себе си, ако постоянно мрънкате, оплаквате се и недоволствате от живота си. Истината е, че когато една жена излъчва класа, положителна енергия и сияе, тя бива забелязана от всички хора около себе си, не само от мъжете, но и от жените. Затова е важно да се заредите с настроение, след което да се постараете да го предадете на този мъж и да му покажете, че не сте поредната мрънкаща сухарка в живота му.