Какви промени настъпват при жените, когато почувстват, че не са вече обичани

  • Сподели:
Какви промени настъпват при жените, когато почувстват, че не са вече обичани

''От дядо ми зная, че жена се печели с добра дума, цвете без повод, дори и на карти в някоя кръчма. По хиляди начини се печели жена и се губи по един – решиш ли, че вече е спечелена!'' – Августин Господинов

При 45 % от обвързаните дами, които имат продължителна връзка възниква това странно усещане, че партньорът им се е отдалечил и вече не изпитва същите чувства към тях. 
Промяната настъпва при двойките обикновено след шестата година от брачният им съюз, тогава и двамата партньори са навлезли в механичен етап, в който всички действия и разговори се повтарят с дни, седмици и месеци, а тръпката, романтиката и разнообразието напълно изчезват,  думите които успяват да си разменят обикновено са предимно свързани с битови проблеми и ежедневни задачи, а страстта бива изместена на заден план. Именно тогава жените започват да се чувстват самотни, нещастни и тъжни. 

Ако преди години всичко се е движило в една емоционална и приключенска линия, в която желанието за опознаване, секс и време с партньора са стояли на дневен ред, с годините всички тези неща биват изместени на заден план, а принципно ''любовта'', трябва да се подклажда и развива, не трябва да се оставя на времето, защото то е способно, както да я размие и обогати, така и да я изпепели напълно.

Важно е партньорите да подържат тази искрица, която в действителност ги събира и им показва, че в този тъжен и тежък свят, не са сами и там има някой, който желае да бъдат щастливи, нещо повече, който е готов да изпита всички наслади на живота заедно с тях! 
Проблемите в общуването между партньорите е причината всичко да се обърка, в единия случай е липсата на комуникация, в другия пък е прекалено обширната комуникация, която обикновено ни кара да казваме неща, които в действителност не мислим и не чувстваме, а просто са плод на емоционалните ни обърквания.

Повечето жени започват да осъзнават силната нужда от внимание, дори от докосване, нежност и мила дума от своя партньор, а той от своя страна пък е загубил желание да подхранва тази връзка и да влага усилия в нея и точно тогава жената застава пред един наистина съдбоносен избор и той е да продължи нещастна във връзка, в която не усеща вече обич и подкрепа или просто да си събере багажа и да си тръгне. 

''Красивите жени приличат на големи градове, които лесно можеш да превземеш, но трудно да запазиш!'' – Пиер Буаст

Не малко са жените, които предприемат именно тези крайни мерки, просто защото вече се чувстват уморени да влагат повече чувства във връзка, в която не се чувстват щастливи. Другият процент от жените пък избират да останат и да променят обстоятелствата, като съживят романтиката и покажат на своя партньор, че са готови да се впуснат в нови предизвикателства, които биха съживили и подхранили техните отношения, но има и такива дами, които остават и чакат на съдбата да се погрижи за това, те да се чувстват добре до човека, който са избрали за спътник в живота и за огромна жалост в повечето случаи, те избират този път, който води до задънена улица и в който никога няма да намерят онова, което търсят. 

Промените при жените започват да стават видими, когато дамите започнат да усещат тази силна липса на внимание и грижа от своя партньор, тогава една част от тях избират вариант да стачкуват, като директно спират да влагат усилия в тази връзка, както и в ежедневните си задачи и по този начин искат да покажат на партньора си, че се нуждаят от повече внимание и любов.

За огромна жалост, ако в този момент на мъжа не му светне аварийната лампа показваща, че има някакъв проблем жената решава да премине по нататък в своя план, като използват ревността, като ключ за неговото сърце, но този метод по-скоро допълнително допринася за разпадането на техните отношения. 
Когато една жена се чувства не обичана, обикновено тя няма същата мотивация, както вв ежедневието, така и в личния живот, тя започва видимо да страда и спира да обръща внимание на външния си вид и на нуждите си.

За всяка жена по света любовта е важна, както и подкрепата, уважението и нежността от човека към когото тя изпитва истински и силни чувства, но когато те липсват - целият този щастлив свят, който е успяла тя да изгради в представите си рухва и бива изместен от едно чувство на горчивина, тъга и дори желание за разплата и отмъщение.

Въпреки усилията, които огромен процент от жените полагат да подобрят комуникацията и да накарат мъжа до тях да ги забележи в един даден момент, всичко просто изчезва и бива заменено от болка и страдание, защото когато една жена се чувства нещастна в своята връзка, тя преживява всичко това много по-тежко и запечатва в съзнанието си всеки труден момент, който допълнително нажежава обстановката и я кара да се чувства излишна.

Повечето жени спират да правят секс с този мъж, дори започват да се настройват негативно към неговите желания и нужди, спират да му дават това, което той иска и да му показват своята загриженост. Начинът по който се чувстват жените в подобни моменти напълно съсипва тяхното емоционално състояние, като ги кара постоянно да чувстват една умора и психическо изтощение от всичко и всеки в този свят!

Промяната в една жена, която е нещастна от своята връзка е видима, тъй като липсата на обич я кара да се чувства самотна и да търси различни видове начини да промени, този отвратителен начин по който се чувства. Повечето жени започват да прилагат най-различни видове техники за да бъдат отново забелязани от своя партньор, но когато и те не дадат желания резултат, промяната ги кара да предприемат по-драстични мерки и да зачеркнат, дори и дългогодишни бракове, търсещи отново възможността да бъдат истински обичани и щастливи!