Какви са причините да изгубите късмета си

  • Сподели:
Какви са причините да изгубите късмета си

Обикновено късметът идва тогава, когато човек се чувства като едно цяло с Вселената. Казват, че чистият дух предизвиква към себе си вълшебства и не само по Коледа могат да станат чудеса, когато човек носи добри намерения и голямо сърце, неминуемо късметът ще се появи в живота му.

Обикновено хората прогонват късмета си, заедно с всичко положително, което трябва да съхраняват. Това се случва, чрез негативните мисли и послания изпратени към Вселената, като например: ''Постоянно не ми върви!''; ''Нямам късмет!''; ''Сега ще стане още по-зле!'' – и така тя чува всички тези ваши терзания, оплаквания, недоволство и от своя страна ви изпраща още една доза житейски уроци, чрез които да разберете, че без вяра, надежда и обич в душата си не можете да предизвикате никога щастие към себе си!

Късметът всъщност е онзи миг, в който усещаме, че нещо в живота ни се е променило към по-хубаво, че някой нов човек е осветил живота ни или пък сме получили желаната награда. Късметът може да бъде винаги с нас, ако спрем да го прогонваме с подобни реплики, които предизвикват допълнителни проблеми и конфликти в живота ни.

За да загуби един човек късмета си, той преди това е изгубил вярата си в чудесата, надеждата, че може нещо прекрасно да влети към него и най-важното любовта, която трябва да раздава от душата си. Казват, че най-големите късметлии носят специален белег и се познават отдалеч, защото около главата им, като златен ореол, се е извивала невидимата сила, която ги пази и им помага в най-трудните изпитания, на които ги подлага животът. 

Всеки човек се ражда с този ореол, но инстинктивно забравя как да съхранява тази невидима енергия за дните, в които ще се нуждае от нея, вместо това продължава да предизвиква съдбата с постоянното си недоволство, негативизъм и суета, вкопчен в материалното и напълно изгубил контакт със земята - това е човекът, който сам е изхвърлил късмета от живота си. Повечето хора не осъзнават, че самите те определят бъдещето си, но съществуват ясни неписани закони, които ни подсказват правилата на играта и ако ги следваме плътно и бъдем смирени - не само, че ще се радваме на вътрешно удовлетворение, но и късметът никога няма да ни напусне.

Около добрия човек този магичен ореол свети най-силно и носи щастие във всеки миг от живота му – запомнете това и не забравяйте, че всеки сам кове съдбата си и избира дали да бъде смирен и да се радва на много успехи или пък да изгуби късмета си и да се налага да преживява безброй много жестоки изпитания!