Киану & Александра и моментът на една страстна целувка

  • Сподели:
Киану & Александра и моментът на една страстна целувка

Киану Рийвс и приятелката му Александра Грант споделиха страстна целувка по време на гала вечерта на Музея за съвременно изкуство в Лос Анджелис.

58-годишната звезда от екшън поредицата "Джон Уик" сподели сладка целувка с приятелката си, творецът по визуални изкуства Александра Грант, когато пристигнаха на събитието.

Киану заложи на класически стил - облечен в черен костюм с бяла риза с копчета, към които добави тъмна, диагонално раирана вратовръзка и кафяви обувки със светли връзки.

От своя страна Александра изглеждаше пленително в яркочервена рокля с флорален десен по цялата дължина. Художничката носеше женствена рокля, дело не на кого да е, а на Carolina Herrera. Великолепната рокля е изработена от коприна, с деколте и къдрава пола. Наситеният червен нюанс излъчва романтика и осигурява завидна вечерна визия. Роклята се отличаваше с деколте и детайли от волани и пристягаше талията ѝ.

Грант е визуален художник, работил с Рийвс по множество проекти. Тя е била илюстратор на две книги, написани от актьора: книгата му от 2011 г. ''Ода на щастието'' и книгата му от 2016 г. ''Сенки''

През 2017 г. Грант и Рийвс съосновават заедно X Artists' Books, издателска компания, която се фокусира върху ''висококачествени, ориентирани към артиста книги, които се вписват във и между жанровете'', според нейния уебсайт. ''Нашите книги са произведения на изкуството - портали към въображаеми светове, ценни спътници, тъканта на една общност.'' Компанията често се разпознава със съкращението си XAB.

Александра е ценена и заради сътрудничеството си с известната феминистка Елен Сиксус и пионера на дигиталната литература Майкъл Джойс. Много от колекциите ѝ са показвани в галерии като Музея на изкуствата в Ориндж Каунти в Санта Ана и престижния Marfa Invitational в Тексас.

Грант е полиглот в резултат на образователното си минало и владее английски, испански и френски език. Въпреки че сега живее в Лос Анджелис, през по-голямата част от детството си тя посещава различни училища, които я запознават с култури извън нейната собствена. Прекарва известно време в британско училище в Мексико сити, в пансион в Мисури и в Международното училище в Париж в Европа. В допълнение към работата си като художник, Грант предава знанията си върху учениците, когато работи като професор в колеж в няколко различни училища в Съединените щати.

От платонична връзката им става романтична и двамата правят своята първа публична поява като двойка през 2019 г.