Лайънъл Ричи & Лиза Париджи: ти ме караш да се чувствам в безопасност

  • Сподели:
Лайънъл Ричи & Лиза Париджи: ти ме караш да се чувствам в безопасност

Любовната история на 73-годишния Лайънъл Ричи и 33-годишната му приятелка Лиза Париджи е всичко друго, но не и обикновена. Въпреки значителната разлика във възрастта им, двойката продължава да процъфтява във връзка, която е издържала проверката на времето. Любовта им е вдъхновение за мнозина, като Ричи често показва как приятелката му е внесла радост и щастие в нелекия му живот.

Музиката на Лайънъл Ричи винаги е била вдъхновение за феновете му по целия свят, а личният му живот е също толкова завладяващ. Музикалният ветеран и жури в American Idol се запознава с настоящата си половинка на вечеря, чрез общи приятели и оттогава двамата са заедно. 

По време на интервю за списание People през април 2019 г. Ричи обсъжда отношенията си с Париджи и уроците, които е научил за любовта през годините. "Аз съм човек, който е преминал през възходите и паденията на любовта, но това не ми пречи все още да съм безнадежден романтик. Лизи е изключително красива, но най-важното е, че тя е умна и ми помага да се справям с моя луд свят."

Париджи е родена и израснала в Швейцария. Тя разказа за възпитанието си по време на интервю за Harper's Bazaar Arabia, като сподели, че времето в родината ѝ не е било любимо заради климата и предпочита слънчевия Лос Анджелис, където сега живее с Ричи. Произходът ѝ е смесица между карибски, швейцарски и китайски корени, което обяснява защо говори свободно четири езика. Лиза е предприемач, но преди да стартира собствения си бизнес работи в корпоративната технологична индустрия. Преди това е заемала длъжности в множество компании, базирани в Женева и Цюрих.

Преди да се запознае с нея, Лайнъл два пъти е вървял до олтара.

Първият му брак е с колежанската му любов, Бренда Харви, през 1975 г. Двойката е заедно почти 18 години и през 1990 г. осиновява 9-годишната Никол Ричи. По онова време той казва: "Никол всъщност беше дар от Бога". В крайна сметка обаче връзката му с Харви приключва и двамата тръгват по различни пътища. През 1996 г. Ричи се жени за втората си съпруга Даян Александър. Двамата са заедно в продължение на почти десетилетие, преди да се разведат през 2004 г. Оттогава насам той е открит относно чувствата си към брака, след като е преживял два развода през живота си, споделяйки: "Не съм сигурен дали ще се оженя отново. Имам известни страхове по този въпрос."

Даян Александър се появява в музикалния клип на Лайънъл като танцьорка в хита му от 1986 г. "Dancing on the Ceiling". Предполагаемата им афера вероятно е започнала известно време след това, а двамата са направили връзката си официална, сключвайки брак през 1995 г. Двойката има две деца заедно: дъщеря София и син Майлс Ричи. Бракът им приключва през 2005 г. поради непреодолими различия, според списание Divorce Magazine. Сайтът твърди също, че Даян е поискала 300 000 долара месечна издръжка, като се е аргументирала с това, че тя и Лайнъл "са имали необикновен, екстравагантен начин на живот". 

Голяма разлика във възрастта, но и голяма любов

Въпреки че по онова време живеят на противоположни краища на света, връзката между Ричи и Париджи е неоспорима. Докато разговаряли по време на срещата си, те открили, че са привлечени от уникалните гледни точки и споделените страсти на другия, и разбрали, че са намерили нещо специално. Не липсват критики и спекулации относно връзката им, но двойката до голяма степен запазва романтиката си в личен план и се въздържа да се обръща към всички скептици. Това говори много за дълбочината на тяхната отдаденост и желанието им да се съсредоточат върху любовта си един към друг. Както отбелязва Ричи:

"В този етап от живота ми Лиза прави така, че всичко да се усеща малко по-сигурно."