Малките благословии в дома на семейство Зукърбърг

  • Сподели:
Малките благословии в дома на семейство Зукърбърг

Марк Зукърбърг и съпругата му Присила Чан посрещнаха третата си дъщеря на 24 март 2023 г. Гордият татко е на седмото небе от щастие, че вече официално е баща на три момичета.

38-годишният главен изпълнителен директор на Meta гордо обяви в социалните си мрежи, че съпругата му Присила е родила третата им дъщеря. Той сподели очарователни снимки от първите мигове на новороденото им момиченце и също така разкри името му.

''Добре дошла на света, Аурелия Чан Зукърбърг! Ти си такава малка благословия.''

Двойката, която вече са родители на 7-годишната Максима и 5-годишната Август, обяви новината за третата бременност още през септември.

Марк сподели сладка снимка на двамата, на която ръката му е върху корема на Присила, заедно с надписа: ''Много любов. Щастливи сме да споделим, че Макс и Август ще се сдобият с нова сестричка през следващата година!".

Двамата се запознават преди цели 20 години, през 2003 г., докато учат в Харвардския университет. Пътищата им се пресичат, докато едновременно чакат на опашката за тоалетна на парти в братството на Зукърбърг. По време на първата им среща главният изпълнителен директор на Meta казал на Чан, че предпочита да излезе с нея, отколкото да "завърши домашната си матура".

Влюбените заживяват заедно през 2010 г., а две години по-късно се женят не къде да е, а в задния двор на къщата си. Събитието било пълна изненада за всички присъстващи, които мислели, че ще празнуват завършването на Присила в медицинския университет.

По случай десетгодишнината от сватбата си, Марк и Присила пресъздадоха същата снимка, която са направили в сватбения си ден. Марк написа към кадъра:

''10 години сме женени и половината ни живот е заедно. За повече приключения.''

Зукърбърг нарече Чан "най-важната" част от живота си в речта си при откриването на учебната година в тяхната Алма матер.

Не всичко обаче е безоблачно в живота им. Докато се опитват да създадат семейство, Чан се бори да зачене и претърпява три спонтанни аборта.
Зукърбърг нарича загубите на бременността "самотно преживяване" в публикация във Facebook през 2015 г. По този повод Марк споделя, че родителството го е променило по "доста драматичен начин".

"Нещото, с което най-много се гордея и което ми носи най-много щастие, е моето семейство", изтъква той през 2017 г.

Поздравяваме тази вдъхновяваща двойка и пожелаваме всичко най-добро на сладкото им петчленно семейство.