Марк & Мишел на премиерата на ''The Family Plan''

  • Сподели:
Марк & Мишел на премиерата на ''The Family Plan''

Марк Уолбърг се присъедини към очарователната Мишел Монахан на световната премиера на най-новия им филм "Семейният план" в Лас Вегас.

52-годишният актьор, двукратно номиниран за Оскар, изглеждаше елегантно както винаги за случая, като носеше черен костюм, бяла риза и вратовръзка, а 47-годишната Монахан беше като видение в сензационна лавандулова рокля с дълъг ръкав и усукано деколте на марката Carolina Herrera. Тя допълни визията с подходящи лилави обеци с капковиден ефект.

В екшън комедията ''The Family Plan'' Уолбърг се превъплъщава в образа на отдаден на семейството си мъж, който е принуден да се справя с последствията от миналото си на таен убиец, а Мишел играе съпругата му, която е физиотерапевт и също показва завидни бойни умения на екрана. Това е вторият път, в който Мишел влиза в ролята на съпругата на Уолбърг. Преди това двамата актьори отново бяха семейство във филма "Денят на патриотите" от 2016 г., екшън трилър за бомбените атентати на Бостънския маратон през 2013 г. 

Към Уолбърг на премиерата се присъединиха и истинската му съпруга Реа Дърам, и 17-годишният им син Майкъл, както и моделът Суни Гейнс. Реа изглеждаше стилно в черна риза, която бе оставила частично разкопчана, и прилепнали черни панталони. Двамата са страхотна двойка, която определено си отива един с друг. Марк и Реа са заедно от 2001 г., а през 2009 г. сключиха брак. Имат общо общо четири деца - Ела, 20 г., Майкъл, 17 г., Брендън, 15 г. и Грейс, 13 г. В името на децата си и осигуряването на по-спокоен живот, семейството им се премести от Лос Анджелис в Невада преди година.

Виж още