Мат Деймън споделя съвета, който съпругата му Лусиана му е дала, след като е изпаднал в депресия

  • Сподели:
Мат Деймън споделя съвета, който съпругата му Лусиана му е дала, след като е изпаднал в депресия

Звездата от "Опенхаймер" е получил ценен урок от съпругата си за това как да бъде професионалист по време на снимките на филм, който не вървял добре, но е трябвало да завърши.

Мат разговаря с репортера Джейк Хамилтън в предаването "Jake's Takes" за това как съпругата му, Лусиана Баросо, е повишила настроението му по време на снимките на филма. 52-годишният Деймън беше попитан за най-добрия съвет, който някога е получавал от своята половинка, когато става въпрос за кариерата му.

"Без да влизам в конкретика, ще кажа само, че понякога се оказваш във филм, в който нещата не са такива, каквито си си ги представял, но все пак си длъжен да си свършиш добре работата. Бяхме по средата на продукцията и няколко месеца до края на снимките, бях взел с мен семейството си и страшно съжалявах за цялото неудобство, което се наложи да им причиня. Спомням си, че направо изпаднах в депресия, но съпругата ми ме издърпа нагоре, за да мога да изплувам.

Лусиана му дала няколко съвета, които той продължава да следва.

"Гордея се с това, че съм професионалист, до голяма степен благодарение на нея. А да си професионален актьор означава да отидеш и да работиш по 15 часа на ден и да дадеш абсолютно всичко от себе си, дори и да знаеш, че това ще бъде загубено усилие.''

Съпругата на Деймън и дъщерите им показаха подкрепата си за него, докато той промотира "Опенхаймер" - един от най-очакваните филми на лятото, а и на цялата година.
Към него се присъединиха три от четирите му дъщери на парижката премиера на филма на Кристофър Нолан.

"Тази вечер тук са три от дъщерите ми. Много съм развълнуван да видя тяхната реакция. Те чуват за филма от известно време", каза той на червения килим във видео, публикувано от Variety в Twitter. Два дни по-късно Деймън и колегите му напуснаха британската премиера на "Опенхаймер" на 13 юли в знак на солидарност с обявената по-рано през деня актьорска стачка.

Деймън играе Лесли Гроувс-младши, офицер от инженерния корпус на американската армия, който работи по проекта "Манхатън" за създаването на атомната бомба, а също така ръководи изграждането на Пентагона.