Мелани & Джейсън: когато се опитаха да я засрамят, той я защити

  • Сподели:
Мелани & Джейсън: когато се опитаха да я засрамят, той я защити

Джейсън Ритър и Мелани Лински са актьори, които са известни с работата си в киното и телевизията. Може би сте гледали Мелани в супер успешния сериал ''Двама мъже и половина'', където тя играеше в продължение на 12 години обсебената от Чарли съседка Роуз. През 2022 г. Лински взима престижната награда "Изборът на критиците" (най-добра актриса в драматичен сериал) за хипнотизиращото си превъплъщение в образа на Шона - домакиня от предградията, криеща мрачни тайни - в популярния сериал на Showtime ''Yellowjackets'', а Алън Сепинвал от Rolling Stone описва работата ѝ като "мрачната, объркана, харизматична роля, която е чакала през цялата си кариера да изиграе". Лински също така се появява за кратко с роля в сериала на HBO ''Last of us''.

Джейсън също е развил своя телевизонна кариера в сериали като: ''Обвиняем'', ''Милион малки неща'', ''Да отгледаш Дион'' и други.

Двойката постоянно показва подкрепа един към друг. Неотдавна Мелани беше засрамена от интернет троловете, заради тялото си и Джейсън им отвърна подобаващо. 

Мелани и Джейсън се запознават на снимачната площадка на "The big ask".

Подобно на много други холивудски двойки, двамата се запознават на снимачната площадка на филм. За пръв път работят заедно през 2013 г. на снимачната площадка на "The big ask", но постоянно се снимат в едни и същи проекти.

Джейсън предложил на Мелани брак по най-сладкия начин.

Мелани и Джейсън се срещали 4 години подред до 2017 г., когато актьорът паднал на колене и предложил брак. По думите ѝ тя не е знаела, че той ще ѝ предложи, това я е изненадало и той го е направил небрежно на дивана им. "Беше мило" е единствената подробност, която актрисата споделя в интервю.

Година след годежа си през 2018 г. те посрещнали в живота си момиченце. Мелани написа в социалните си мрежи: "Чувстваме се щастливи, че за известно време успяхме да скрием новината и тя да бъде достояние само за приятелите и семейството ни, но предполагам, че историята се разчу, така че! Да! Джейсън Ритър и аз имаме дъщеря".

Актрисата постоянно споделя сладки снимки на дъщеря им с баща ѝ, а на една от тях е написала: "Малко момиченце, което знае, че има най-добрия баща на света." Лински разказа и за това как двамата са екип, когато става въпрос за родителство. "Джейсън е полезен, подкрепящ и е готов да пътува с мен, за да може семейството ни да бъде заедно. Аз правя същото за него, но напоследък работя повече, така че той се жертва по-често от мен".

Джейсън и Мелани не са имали голяма сватбена церемония, а малка сватба в тесен кръг от шест души, защото ги подвели с грешната информация, че ако не са сключили брак, Джейсън няма да има право да влезе в Канада, където на Мелани ѝ предстоели снимките на телевизионния сериал ''Yellowjackets''. Впоследствие се оказало, че въпросната информация не е вярна.

От началото на кариерата си Мелани е обект на нежелани коментари относно външния си вид.
Имало е моменти, в които актрисата е трябвало да понася коментари за теглото си от колеги и хора в социалните мрежи. Мелани си спомня за момента, когато е била на снимачната площадка на филма "Грозна като смъртта" с дизайнера на костюми, който ѝ казал: "Никой не ме предупреди, че ще има и момичета, които изглеждат като теб.'' Наистина интензивна обратна връзка за моята физика, моето тяло."

Джейсън защитава Мелани от онлайн троловете.

В началото на 2022 г. Мелани се обръща към задочните коментари, които някои хора в онлайн пространството правят за физиката ѝ. След като оставяли неприятни коментари, хората се държали така, сякаш са загрижени за здравето ѝ. На което актрисата отговаряла: "Не ме виждате във фитнеса! Не ме виждате да тичам през парка с детето си. Хубавото невинаги е равно на здравословно", а ние сме съгласни с нейния отговор.

Дори съпругът ѝ Джейсън се включи в защита на Мелани с остроумен пост, който гласеше: "Ако някой има да отправя още нежелани коментари за тялото на *някой* друг, може да се чувства свободен да ги напише с перманентно мастило на собственото си чело и да се гмурне като лебед директно към слънцето."

Двойката винаги се подкрепя взаимно.

"Определено сме си помагали взаимно и е хубаво, че ако имаме някакви съмнения, проблем или се притесняваме за някоя сцена - винаги можем да разчитаме един на друг. Мога да я попитам всичко и разчитам на нея. Жена ми ме вдъхнновява и мисля, че тя е една прекрасна актриса."

Когато Мелани беше попитана за съпруга си в интервю, тя отговори: "Честно казано, чувствам се сякаш съм спечелила от лотарията, имам най-страхотния съпруг, той е толкова добър баща, обича ме, кара ме да се чувствам красива. Независимо от всичко, той е добър човек и е супер мил."