Мис Аржентина & Мис Пуерто Рико: от приятелство до любов

  • Сподели:
Мис Аржентина & Мис Пуерто Рико: от приятелство до любов

Любовта може да ни връхлети, когато най-малко я очакваме. Две жени, изпратени да представят страните си на конкурс за красота, е трябвало да бъдат съпернички, но в крайна сметка стават приятелки, а след това се влюбват. 

Те представяха своите страни в конкурс за красота.
Мариана Варела беше на 24 години, когато я избраха за "Мис Аржентина" през 2020 г. По това време тя беше завършила бакалавърска степен по журналистика и работеше като професионален модел. Тя също така е голям защитник на равенството по света. Когато критиците в интернет се опитаха да я свалят и да кажат, че не заслужава титлата, тя каза: "Независимо от всички критики, е важно да не губим фокус върху това какви сме", което е нейният девиз да не се отказва.

Фабиола Валентин е студентка по журналистика и модел, когато на 21 години е избрана за ''Мис Пуерто Рико'' 2020. Година преди това тя участва и в конкурса "Мис Вселена" от името на Пуерто Рико. След като беше избрана, тя заяви, че е "щастлива да разбере колко далеч я е отвело това пътуване" и е решена да се представи по най-добрия начин.

За първи път двете се срещат на конкурса "Мис Гранд Интернешънъл 2020".
Конкурсът се проведе през март 2021 г. и двете дами бяха там, решени да заемат високо място, както във всеки конкурс. И двете се представиха доста добре на конкурса и стигнаха до топ 10, но за съжаление нито една от тях не успя да стигне до топ 5, така че приключението и на двете за ''Miss Grand International'' приключи тук. Конкурсът се проведе в Банкок, Тайланд, а бъдещата двойка изглежда се е сближила през това време: месец след МГИ Мариана публикува съвместни снимки на нея и Фабиола, като ги озаглави "Липсваш ми".

Решили да запазят връзката си в тайна до края, но продължавали да публикуват снимки от съвместни ваканции. В надписа към една от тях Мис Пуерто Рико написа през 2021 г.: "Един от най-големите подаръци в това преживяване беше твоето приятелство". Те съобщават на последователите си, че са се събрали през декември 2021 г., когато Фабиола публикува видео, на което се срещат отново с щастливи сълзи в очите, показвайки и скрийншоти от видеоразговорите им през месеците, които са прекарали разделени.

Двете разкриват, че са се оженили в края на октомври.
За да обявят годежа, те публикуваха поредица от видеоклиповете, които са направили по време на връзката си. Двойката сподели видеоклипове от ваканциите си в различни държави, включително Пуерто Рико и Мексико, клип от годежа, снимка на годежните им пръстени и снимка от сватбата. Надписът гласи: "След като решихме да запазим връзката си в тайна, ние отваряме вратите си за вас в един специален ден." Разкритието на двойката беше посрещнато с много положителни реакции.