Моника & Тим: не пускай ръката ми, любима

  • Сподели:
Моника & Тим: не пускай ръката ми, любима

За връзката между именития режисьор и една от най-желаните жени в света на киното стана известно през февруари миналата година, когато общата им снимка се появи на корицата на френския таблоид Paris Match.

Романтичният и творчески тандем на Моника Белучи и Тим Бъртън вече е на повече от година и феновете очакват с нетърпение всяка нова поява на двойката. 59-годишната актриса и 65-годишният режисьор пропуснаха няколко значими събития за индустрията, включително Златните глобуси, но присъстваха на последната 75-та церемония по връчването на наградите Еми, която се проведе на 15 януари в Лос Анджелис. Между другото, за първи път те се появиха публично заедно на филмовия фестивал в Рим през октомври 2023 г., където направиха истинска сензация.

За една рядко срещана изява влюбените избраха готически стил на червения килим и позираха, хванати за ръце. Белучи съчета черна пола със смокинг и снежнобяла риза с папийонка Yves Saint Laurent, докато Бъртън заложи на изцяло черен тоалет. Режисьорът не скри усмивката си, като само подхрани почвата за влюбения си вид.

Моника Белучи и Тим Бъртън не криеха романса си. Първата им обща снимка, направена от папараците и официално споменаваща връзката им, беше публикувана на корицата на френското издание на Paris Match през февруари миналата година . Тогава обаче стана известно, че двойката се среща от няколко месеца. Белучи и Бъртън обаче се запознават преди 16 години на филмовия фестивал "Люмиер" в Лион.

През август 2023 г. в интервю за списание Моника коментира отношенията си с режисьора на ''Кошмарът преди Коледа'', ''Алиса в страната на чудесата'', ''Батман'' и други филми.

"Много съм щастлива, че срещнах този човек. Това е една от онези срещи, които се случват рядко в живота. Познавам мъжа, обичам го, а сега ще се срещна и с режисьора, започва още едно приключение. Обичам Тим. И изпитвам голямо уважение към Тим Бъртън", каза тя пред Elle France.

И отново пред Harper's Bazaar España: "В Тим открих прекрасен дух, впечатляваща душа, човек, с когото да споделя света на мечтите. Той е прекрасен".