Пет от най–дразнещите неща в брака за мъжете

  • Сподели:
Пет от най–дразнещите неща в брака за мъжете

Има моменти, в които мъжете се чувстват застрашени и не на мястото си, дори мълчаливо да отбиват поглед встрани, някои ситуации в брачния живот са особено досадни за тях. Сега ще разгледаме именно тези неща, които карат повечето мъже да се чувстват некомфортно.

1. Домакински задължения  - Едва ли се е родил мъжът, който доброволно желае да поеме цялата инициатива за домакинските задължения. Това е едно от най-досадните неща за представителите на силния пол и дори една малка част от тях да си признават, че обичат да приготвят вкусно ястие за своята любима жена, масово мъжете предпочитат да се скатаят от останалите по-неприятни занимания, свързани с чистенето, миенето на чинии, обзавеждането и поддръжката на дома.

2. Празнични събития – Не всеки мъж е винаги в настроение за посрещането на роднини или пък събития, в които присъстват единствено близките на неговата съпруга. Дори и на външен вид да не разкриват чувствата си повечето мъже са на мнение, че събираното с роднините на съпругата по-скоро действа стресиращо и напрягащо за представителите на силния пол. Дори и да обичат гости повечето мъже не са готови да прекарват повече от веднъж седмично с близките на съпругата си и това е неоспорим факт.

3. Дълго чакане съпругата им да се приведе в подобаващ вид – И не говорим само за хилядите часове пред отгледалото и смяната на милиони тоалети, докато жената не намери най-подходящото облекло за предстоящото събитие, но и за вечерните дамски процедури, в които мъжете наистина не намират никакъв смисъл.

4. Досадни съвети от близките как да отглеждат децата – Със сигурност на никой мъж не му е приятно постоянно да бъде критикуван и поучаван за това как правилно да полага грижи за своите наследници. Независимо кой е този закрилник на семейното огнище по принцип мъжете не обичат някой да им навлиза в личното пространство, още по-малко да обсъжда техните решения относно отглеждането на собствените им деца. 

5. Вечно мърморещата жена – Огромен процент от мъжете споделят, че семейният живот става в пъти по-сложен, когато до себе си имат недоволна вечно мрънкаща жена и за тях това е наистина отегчително и безкрайно досадно.