Промените, които настъпват след сватбата

  • Сподели:
Промените, които настъпват след сватбата

Огромен процент от браковете в действителност са поставили сексуалната нужда на жената на заден план. По статистика във всяка трета двойка, жената бива сексуално незадоволена и това просто се е превърнал в неминуем притеснителен факт, дължащ се на различни обстоятелства, които от своя страна пораждат тези смущения в половия живот на двойката.

При малък процент от дамите това се дължи в действителност на здравословни отклонения, като невъзможност да бъдат възбудени, при други дами силната възбуда, която са имали в началото на връзката се е трансформирала в някакъв навик и при трета част от нежния пол сексуалната възбуда е налице, но се откриват някакви разминавания в нейните и неговите нужди, така тя остава винаги незадоволена. 

Бракът е сериозна стъпка, която върви с част от своите позитиви, като партньорство, създаване на поколение и отдаденост, но за огромна жалост със своите положителни страни след време той довлича след себе си и много негативи при част от двойките, като напрежение, стрес, недоразбиране, сексуална изолираност, ревност и чувство за собственост. 

Голям процент от двойките след като усетят промяна в своите отношения и едно отръпване от двете страни започват да търсят различни варианти, чрез които отново да върнат своята страст и емоции, които в действителност са ги обединили в началото и така достигат до решението да обсъдят своите проблеми във връзката с брачен консултант, от който могат да получат полезни съвети и да съживят брака си.
Не само жените навлизат в етап на отдръпване, когато е изминал дълъг период от време и се чувстват незадоволени и неразбрани от своя партньор, същите тези неща се случват и при представителите на мъжкият пол, които все по-трудно успяват да намерят пътя обратно към своята партньорка и колкото повече се опитват да я ухажват и благоразположат, толкова повече се отръпва тя.

Така мъжете започват да търсят този контакт извън своя брак, а друг процент от тях се примиряват сами да си доставят това удоволствие, от което силно имат нужда. Брачната институция има главна цел да събира хората с идеята те да могат да изпълнят нелеката задача да продължат своето поколение, като създадат наследници и ги превърнат в честни и почтени хора, но когато двойката навлезе именно в този етап от своите отношения нещата стават, още по-сериозни, трудни и при огромен процент от двойките настъпва едно голямо объркване породено от начина на отглеждане на детето и възпитанието му и ако не успеят партньорите правилно да се стиковат, на лице излизат още повече драми и кавги. 

Всеки един брачен съюз е различен и носи със себе си, своите прекрасни и емоционални моменти, но за жалост огромен процент от двойките сключили брак навлизат в подобни етапи от отношенията си, в които се чувстват пренебрегнати, отхвърлени, неразбрани, контролирани и започват да изпитват силна нужда от някаква промяна в техния живот, независимо точно каква, но това трябва да бъде нещо, което да може отново да събуди техните чувства и желания. 

По данни на Националния статистически институт, през последните няколко години се раждат все по-малко деца, а разводите стават все повече, за да добиете някаква представа, колко точно са те в действителност, ще ви разкрием, че през 2021 г. разводите в България са над 10 000!

Сами разбирате, колко много усилия са нужни за да може един брак да бъде здрав и да отстои на времето, защото в света, в който живеем днес, голям процент от браковете завършват с шумни и тежки разводи.