Рене Зелуегър, която откри щастието в лицето на Ант Анстед

  • Сподели:
Рене Зелуегър, която откри щастието в лицето на Ант Анстед

Съществува популярно схващане, че противоположностите се привличат. От друга страна, когато двама души са твърде различни един от друг, им е трудно да намерят общ език.

По тази тема са направени много добри филми, като например култовите дневници на Бриджит Джоунс. Милиони хора са гледали отчаяните ѝ опити да бъде щастлива с хора, които са напълно различни от нея самата. 

Личният живот на Рене Зелуегър винаги е бил в центъра на вниманието. Известната актриса винаги е избирала популярни личности за свои партньори. В началото на кариерата си тя е сгодена за Джим Кери, но двамата така и не сключват брак. По-късно тя се среща с Брадли Купър, но те също се разделят.

Актрисата все пак сключва брак с певеца Кени Чесни, който продължил само няколко месеца. По-дълга връзка е имала с музиканта Дойл Брамхол II. Двамата живели заедно от 2012 до 2019 г.

Рене винаги е казвала, че не иска да има деца. От малка е мечтала за съвсем различни неща, но определено не и за майчинство.

"Никога не съм имала очаквания от рода на "когато стана на 19, ще направя това, а когато навърша 25 години, ще направя онова". Просто приемам нещата такива, каквито са, всеки ден поотделно, и ако нещо се случи - супер - значи е трябвало".

53-годишната Зелуегър също е защитник на жените, които нямат деца, поради една или друга причина. Тя говори за натиска, който обществото оказва върху тях само защото не са родители.

Що се отнася до автомобилния производител и шоумен Ант Анстед, той изглежда като пълна противоположност на Рене. Оженил се е на млада възраст и е станал баща на първите си деца на 24 години. Има две деца от първия си брак, който приключва след 12 годишна връзка. Въпреки развода Анстед продължава да играе ключова роля в живота на сина и дъщеря си.

През 2017 г. Анстед започва да се среща с американската телевизионна водеща Кристина Хол. Тя ражда третото му дете, но връзката приключва през 2020 г. и Ант трябва да се бори за правото да отглежда най-малкия си син. Днес профилът на автомобилния експерт в Instagram се състои от щастливи снимки с децата му, които той смята за най-важните хора в живота си.

Подобно на филмите, паралелните линии се пресичат и в реалния живот.

Ант и Рене се запознават по време на негово шоу. След като работят заедно, той осъзнава, че обожава холивудската звезда. Същия ден публикува първата им обща снимка с надпис: "Това е невероятната Рене Зелуегър".

След известно време пресата започнала да говори за възможен романс между двамата. Въпреки че връзката им била определена като ''малко вероятна'' Антъни нарушил мълчанието и обявил, че двамата с Рене са двойка.

И Ант, и Рене са сдържани хора, които не обичат много публичното внимание. Това може би е още една причина, поради която са заедно. Те харесват креативността на другия, която е важна за работата им. Въпреки че не говорят открито за връзката си, има много показателни знаци, които я засвидетелстват. 

Понякога животът променя както нас самите, така и възгледите ни непредсказуемо. Към днешна дата можем да видим Рене в компанията на децата на Ант, които заедно посещават спортни игри, разхождат се и се люлеят на люлките в парка.

В края на 2022 г. стана известно, че двойката планира да заживее заедно. Анстед започна мащабен проект за ремонт на къщата си. За да не излизат твърде много от нормалния си ритъм на живот, те наемат къща от другата страна на улицата, в която има достатъчно място за всички членове на семейството.