Салма Хайек отхвърля твърденията, че се е омъжила за съпруга си заради пари

  • Сподели:
Салма Хайек отхвърля твърденията, че се е омъжила за съпруга си заради пари

Салма Хайек застава до своя мъж.

В подкаста Armchair Expert, актрисата отвори дума за семейния си живот и медийните критики, които съпътстват 15-годишната ѝ връзка с Франсоа-Анри Пино, главен изпълнителен директор на луксозната модна група Kering.

След като ко-водещият Дакс Шепърд призна на Хайек, че не знае много за съпруга ѝ, освен че е "много богат", актрисата призна едно често срещано погрешно схващане в обществото: че се е омъжила за пари.

"Знаете ли, работата е там, че като видите наша снимка заедно, вие няма как да знаете нещо за живота ни, няма как да знаете каква магия има помежду ни. Франсоа ме накара да стана много по-добър човек и ме научи да се развивам в живота си", казва актрисата, която се омъжи за Пино в Деня на влюбените през 2009 г.

"Когато се омъжих за него, всички смятаха, че това е уговорен брак, че съм се омъжила за него заради парите. На което отвръщах: "Да, както и да е, кучко, мисли си каквото искаш. Петнайсет години сме заедно и сме силно влюбени. Дори не се обиждам на подобни подмятания", пошегува се актрисата.

 

Салма продължи да хвали Пино за това, че е трудолюбив съпруг, който винаги намира време за семейството си. Двамата имат обща 15-годишна дъщеря - Валентина Палома Пино.

"Навлизаме в един много интересен разговор. Съществува дискриминация и спрямо богатите мъже. Веднага си мислиш, че понеже някой е богат, той може да не е добър човек, може да е материалист, може да е някой, който няма ценности, може да е някой, който е глупав или който не го заслужава. Или че за да имаш много пари, значи си ги натрупал по нечестен начин. Всички тези предразсъдъци съществуват и аз ги изпитах върху нас, между другото. Мъжът ми е великодушен човек с много отговорности на плещите. Прибира се у дома с голяма усмивка на лицето, щастлив да види мен и децата, да ни разсмее. Хората просто не го познават.''