Историята на Чък Норис, който с месеци не се отделя от съпругата си и я връща към живота

  • Сподели:
Историята на Чък Норис, който с месеци не се отделя от съпругата си и я връща към живота

Чувайки името Чък Норис всички правим асоциация с трудните, мъжествени персонажи в екшън филмите, в които звездата участва.

Карлос Рей Норис, чието истинско име се крие зад прякора ''Чък'', е майстор по бойни изкуства и притежава черен колан по Танг Су-До, бразилско джу-джицу и джудо. През 1958 г., той влиза във военновъздушните сили на САЩ, като въздушен патрул и е бил изпратен в базата Осан, Южна Корея, където получава прякора си ''Чък''.

Име, превърнало се в нарицателно за сила и безстрашие, актьорът е любящ и грижовен съпруг, готов да направи всичко за половинката си.

В High View Art решихме да разберем какво се е случило със съпругата на Чък, което го е накарало да напусне успешната си кариера, и да ви разкажем за неговата трогателна любовна история. Не на последно място, това е прекрасен повод да видим Чък в една по-различна светлина, от тази, в която го познаваме.

Чък Норис и Джина О'Кели се запознават по време на снимките на телевизионен сериал през 1997 г. Двамата си допадат и Чък кани Джина в Тексас, за да прекарат повече време заедно. Първоначално те са само приятели, но по-късно започват да се срещат.

Разликата във възрастта от 23 години никога не ги е възпирала да продължат романтиката помежду си. През 1998 г., само година след запознанството си, те се женят, а през 2001 г. посрещат близнаците Дакота Алън и Данилий Кели.

Легендата от екшън филмите продължава да се снима в успешни проекти като "Walker, Texas Ranger" и ''The Expendables 2'', а също участва в реклами на банки и компютърни игри.

Но през 2013 г. в семейството им се случва тъжно събитие - Джина е диагностицирана с ревматоиден артрит. Наложило се да премине през някои изследвания като ядрено-магнитен резонанс, а когато ѝ инжектирали специално вещество в кръвта, тя изведнъж се почувствала много зле.

Джина започнала да усеща парене по някои части на тялото си: "Сякаш някой е излял киселина върху тъканите ти." След това започнала да посещава редовно болниците. "Бях в спешното отделение 5 или 6 поредни нощи и симптомите се влошаваха, усещането за парене продължаваше да се разпространява по цялото ми тяло."

Пет месеца по-късно Джина не е в състояние нито да се храни, нито да се грижи нормално за себе си. Започнали да се появяват проблеми с говора и паметта.

На Чък никога не му минало през ума да остави съпругата си сама в тази тежка ситуация, той я обградил с любов и внимание и изоставил кариерата си.

"Отказах се от филмовата си кариера, за да се концентрирам върху здравето на Джина, целият ми живот в момента е свързан с това да я поддържам жива. Това е най-важното за мен."

По пътя към възстановяването на Джина Чък стои неотлъчно до леглото ѝ, четейки ѝ книги.

"Чък спеше до мен на дивана и никога не си тръгваше. Молеше се да оживея, за да отгледаме децата си заедно.''

Семейството изразходва два милиона долара за лечение. Те стигат до заключението, че здравословните проблеми на Джина са провокирани от отравяне с гадолиний. По време на тестовете Джина е била инжектирана с това вещество три пъти. Тя се почувствала по-добре едва след продължително лечение в клиника в Невада.

Двойката буквално преминала през кошмар. Веднъж актьорът призна, че се е страхувал до смърт, но в края на тунела винаги има светлина и любимата му в крайна сметка успяла да се възстанови.

''Нямам думи, с които да опиша любовта и признателността си към теб. Благодаря ти, че сподели живота си с мен. Благодаря на Бог за всеки ден, в който сме заедно'', споделя Чък.

Понастоящем семейството живее в ранчо близо до Навасота, Тексас. Те произвеждат бутилирана вода и даряват част от средствата за опазване на околната среда и благотворителност. Заедно подкрепят и ветерани от войната.

Близнаците им, Дакота Алън и Данилий Кели, са тръгнали по стъпките на баща си - практикуват бойни изкуства и също могат да се похвалят със собствен черен колан. Дакота Алън е и петкратен шампион на UFAF.

Въпреки че Чък и Джина бяха критикувани заради голямата възрастова разлика, те доказаха, че са истински любяща двойка. Чък казва:

"Джина е нещо повече от моя съпруга. Тя е и моят най-добър приятел и бизнес партньор. Ние сме благословени да живеем, обичаме и работим заедно."