Сам Асгари е подал молба за развод с Бритни Спиърс

  • Сподели:
Сам Асгари е подал молба за развод с Бритни Спиърс

Попзвездата Бритни Спиърс и съпругът ѝ Сам Асгари са се разделили след 14 месеца брак, съобщават американските медии.

TMZ пръв съобщи новината, а източник потвърди пред информационната агенция Associated Press, че Асгари е подал молба за развод.
Американският модел и фитнес инструктор от ирански произход се запознава със Спиърс, докато тя снима видеоклипа към песента си ''Slumber Party''.
Той изигра ключова роля по време на борбата ѝ за попечителство с баща ѝ Джейми, като преди решаващото съдебно изслушване облече тениска ''Free Britney'' в Instagram.

Асгари предложи на Спиърс брак в дома им през септември 2021 г.
Докато е сгодена, двойката обявява, че очаква първото си дете заедно, но по-късно съобщава, че е имало спонтанен аборт.
Сватбата им в дома на суперзвездата в Таузънд Оукс, Калифорния, беше интимно събитие, на което присъстваха знаменитости, сред които Парис Хилтън, Мадона и Дрю Баримор.
Но наскоро двамата бяха забелязани да не носят брачните си халки на публични места.

Спиърс все още не е отговорила на съобщенията за раздялата в социалните медии. В последния ѝ пост в Instagram, публикуван след появата на новината, се обсъждат само плановете ѝ да си купи кон.

Раздялата идва в момент, когато Спиърс се подготвя да публикува мемоарната си книга - ''The Woman in Me'' - през октомври тази година.

Преди това Спиърс бе омъжена за приятеля си от детството Джейсън Алекзандър през 2004 г. и за рапъра Кевин Федърлайн от 2004 до 2007 г. Тя има две деца от Федърлайн.