Семейство Бекъм: ''Това беше най-трудният период за нас''

  • Сподели:
Семейство Бекъм: ''Това беше най-трудният период за нас''

В новата си документална поредица за Netflix "Бекъм" двойката разказва за медийния натиск, който ги заобикаля в началото на 80-те години, когато се появили слухове, че футболната звезда е изневерил на съпругата си, след като е преминал от Манчестър Юнайтед в Реал Мадрид.

"Имаше някои ужасни истории, с които беше трудно да се справим", спомня си Дейвид, който отрича обвиненията, които се разпространиха през април 2004 г.

"За първи път аз и Виктория бяхме подложени на такъв натиск в брака ни."

Виктория, която за пръв път говори публично за слуховете, разкрива как обвиненията са се отразили на връзката им.

"Това беше най-тежкият период за нас", обяснява модната дизайнерка, която се омъжи за съсобственика на "Интер Маями" през 1999 г. "Защото имах чувството, че светът е срещу нас. Ако трябва да съм напълно честна, ние бяхме настроени един срещу друг. До преди Мадрид се чувствахме свързани, където и да се намирахме, знаехме, че сме заедно. Но когато се озовахме в Испания, това чувство изчезна. Беше тъжно. Дори не мога да ви опиша колко трудно беше и как ми се отрази. Това беше истински цирк - а всички обичат, когато в града идва цирк, нали? Стига да не си главно действащо лице в него.''

Давид се присъединява към Реал Мадрид през 2003 г. и играе за отбора до 2007 г. В документалния сериал 48-годишният футболист си спомня как е било трудно да бъде в Испания, докато Виктория и най-големите им синове Бруклин и Ромео Бекъм са били в Англия. 

Виктория признава, че по онова време е изпитвала неприязън към съпруга си заради медийния "цирк" около тях.

''Това беше най-трудното нещо, което съм преживявала през целия си живот."

Но в крайна сметка двамата успяват да преодолеят този бурен период.

"Честно казано, не знам как успяхме да го преживеем", споделя Дейвид. "Виктория е всичко за мен. Да я гледам наранена беше невероятно трудно. Но ние сме бойци. И в онзи момент трябваше да се борим един за друг, трябваше да се борим за семейството си. Струваше си да се борим за него."

Макар че през годините семейство Бекъм до голяма степен са премълчавали слуховете за предполагаема изневяра, през 2004 г. Дейвид направи категорично опровержение:

"През последните няколко месеца свикнах да чета все по-нелепи истории за личния ми живот", каза той тогава в изявление, получено от The Guardian. "Това, което се появи тази сутрин, е поредният пример. Простата истина е, че съм щастливо женен, имам прекрасна съпруга и две много специални деца. Няма нещо, което трета страна може да направи, за да промени това".

И след 24 години брак Дейвид и Виктория продължават да са силни и да се подкрепят.

"Не бих могла да се гордея повече с теб и с нас - написа Виктория в Инстаграм. "Обичам те толкова много, Дейвид! Нямам търпение всички да видите документалния филм!''