Септемврийският Vogue Гърция отличава смелите жени с Ким Катрал на корицата

  • Сподели:
Септемврийският Vogue Гърция отличава смелите жени с Ким Катрал на корицата

Не за първи път гръцкият Vogue ни показва своя артистичен поглед към уникалните корици, които прави.

Динамичните жени, които са счупили стъклените тавани, всяка в своята област, са звездите в септемврийския брой на Vogue Гърция, който излиза в неделя, 3 септември, със звезда на корицата - единствената Ким Катрал, жената, която влезе в историята, интерпретирайки смелия образ на Саманта Джоунс в "Сексът и градът".

Известната актриса се снима ексклузивно за септемврийския Vogue Гърция и разказва за краткото си завръщане на финала на сезона на "And just like that" към ролята, която толкова много обича, но и за предизвикателствата, пред които е изправена съвременната жена днес.

"Говорейки за себе си, като жена на 60 години, мисля, че най-голямото предизвикателство е да продължиш да бъдеш необходим, да работиш, да можеш да предадеш послание, да бъдеш актуален. Винаги съм имала майка си за пример за подражание. Въпреки че тя никога не можа да се свърже с работа, която да я направи щастлива, и за дълги периоди от време беше депресирана и самотна, но въпреки това никога не загуби упоритостта си."

67-годишната Катрал изглеждаше невероятно, когато се вмъкна в дизайнерските ансамбли за двете поразителни корици на Vogue Гърция. Тя позира за броя на списанието "Смели жени" на покрива на нюйоркския хотел "Гринуич" в черна рокля с алена шапка.
Актрисата съчета тоалета с черни токчета и едри златни гривни. Русите ѝ кичури бяха оформени на меки вълни, а гримът ѝ беше сияен.
Вторият черно-бял кадър, който ми е любим, показваше зашеметяващата Катрал с опушен грим на очите и подчертани устни със златни обеци.

Емблематичната героиня на Катрал, Саманта Джоунс, отсъстваше от сериала, с изключение на едно запомнящо се 71-секундно участие във финала на втория сезон. Героинята ѝ, макар и с 20 реда в сценария, получи голяма сума за участието си, но отказа да се събере с бившите си колеги в реалния живот, а по-скоро се оказа, че се обажда на Кари Брадшоу, изиграна от Сара Джесика Паркър. 

През 2017 г. Пиърс Морган я попита дали някога ще се завърне, а Катрал отговори: "Отговорът винаги е бил "не" и то уважително, твърдо "не".

"Никога не съм искала пари, нито бъдещи проекти, да ме смятат за някаква дива е абсолютно нелепо." - каза тя.

Въпреки това, след искания от страна на феновете, продуцентите от HBO помолиха Катрал да влезе в образа за едно последно появяване и тя се съгласи при строги условия. Според източници едно от исканията на актрисата е било тя да не се снима с бившите си колеги Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис.