Шаная Туейн казва, че менопаузата и е помогнала да обича тялото си

  • Сподели:
Шаная Туейн казва, че менопаузата и е помогнала да обича тялото си

"Харесва ми да се чувствам секси и сега се наслаждавам на тялото си повече от всякога."

Шаная Туейн отпразнува 58-ия си рожден ден с нещо, което повечето хора не биха сметнали за много празнично: интервю за New York Post. Като кънтри-поп суперзвезда, каквато е, Шаная нямаше да позволи на нещо като рожден ден да ѝ попречи да се труди и тя разказа как преминаването през менопаузата я е научило да обича тялото си още повече.

В интервюто тя обясни, че сблъсъкът с промените в тялото ѝ е помогнал да осъзнае, че не може да отлага нещата, и вместо това я е подтикнал да се заеме с тях възможно най-скоро. Това се отнася за физическите промени, както и психическите, като например как се е отърсила от несигурността си и наистина е въплътила любимите си мантри.

"Менопаузата ми беше полезна, защото във всичко, свързано с мен физически, се промениха много повече неща, с които трябваше бързо да се примиря и да се адаптирам към тях", каза тя. "Менопаузата ме научи да си казвам: "Знаеш ли, може да стане само по-лошо, така че просто се обичай. Просто преодолей несигурността си - тя стои на пътя ти. И страхът стои на пътя ти. Винаги пея за това, че не се страхувам. Пренасям се другаде, когато измислям текста на песента, но истината е, че не живея по начина, по който пея."

"По-свирепа съм, отколкото някога съм била, защото наистина съм го изисквала за себе си", завършва тя.

По-рано в интервюто тя говори за това как се е променил възгледът ѝ за показване на тялото с напредването на възрастта. Туейн влезе в заглавията на медиите, като позира топлес в рекламните материали за сингъла си "Waking Up Dreaming", и каза, че макар да не е ексхибиционист, обича да се чувства секси.

"Е, аз съм точно обратното на ексхибиционист, но ми харесва да се чувствам секси и повече от всякога обичам да се наслаждавам на тялото си. Преди мразех тялото си. На младини се притеснявах повече от тялото си и го криех. Мисля, че имах нужда да уловя мястото, където съм сега, защото това е момент, който искам да запомня. Трябва да мога да се гледам в огледалото всеки ден. Такава съм, каквато трябва да бъда. Това е начинът, по който трябва да бъда на моята възраст. Чувствам се добре в кожата си и определено вече нямам страх да покажа тялото си, такова, каквото е.''