Ще се съберат ли отново заедно Кари и Ейдън

  • Сподели:
Ще се съберат ли отново заедно Кари и Ейдън

И просто ей така... Кари и Ейдън отново са заедно.

През август Deadline разкри, че Джон Корбет от "Сексът и градът" ще се присъедини към втория сезон на "And just like that..." на HBO Max, а сега можете да се убедите сами.

Разгледайте по-долу няколко снимки на Сара Джесика Паркър и Корбет, които се разхождат из Манхатън, хванати ръка за ръка.

След два неуспешни опита връзката им да проработи и онази целувка в Абу Даби, изглеждаше сякаш няма надежда, че тези двамата ще опитат отново да се съберат. 

Ейдън беше женен за колежка, дизайнерка на мебели, а Кари беше заедно с Тузара. За жалост образът на Крис Нот почина в първи сезон, оставяйки Кари отново на сингъл сцената в Ню Йорк, а съдбата на съпругата на Ейдън със сигурност ще бъде разкрита в новия сезон. 

След февруарския финал изпълнителният продуцент Майкъл Патрик Кинг обясни пред Deadline защо Ейдън не се появи в сезона, който се занимаваше с последиците от смъртта на съпруга на Кари, в края на първия епизод.

"Наистина ми се стори, че това е много за Кари. Искахме да я преведем през смъртта на Тузара и да я изведем на светло - последният епизод се казва "Да видиш светлината". Искахме да я изведем навън. Завръщането на Ейдън е голяма сюжетна линия, която никога не сме планирали."

Появил се за първи път в трети сезон, Ейдън е дизайнер на мебели, който се превръща в основен любовен интерес за Кари. Той е представен като противоположност на Мистър Биг.

Корбет изпълнява ролята на гаджето на Кари Брадшоу, а по-късно и на годеника ѝ в сезони 3 и 4 на "Сексът и градът". Двамата се разделят два пъти - първия път, след като тя признава, че е спала с Тузара, и втория път, когато не иска сериозно да се обвърже, след като Ейдън ѝ предлага да се сгодят.

Кари и Ейдън поправят отношенията си в шести сезон, когато се сблъскват на улицата, и той разкрива, че е женен и има малък син. Съдбата ги събира отново във филма "Сексът и градът 2" на пазар в Абу Даби. Двойката споделя страстна целувка по време на по-късна вечеря, но тъй като и двамата са обвързани по това време (а Ейдън е и баща на три деца), Кари бяга. Една среща между Кари и Ейдън години по-късно вероятно ще трябва да засегне въпроса какво се е случило със съпругата на Ейдън, Кати.

''And just like that...'' е продължение на "Сексът и градът", който се излъчваше по HBO от 1998 до 2004 г., и проследява Кари, Миранда (Синтия Никсън) и Шарлот (Кристин Дейвис) по пътя им от сложната реалност на живота и приятелството. 

Сериалът е подновен за втори сезон през март 2022 г., скоро след премиерата му през декември 2021 г.

Като един поддръжник на ''Сексът и градът'' и критик на неговото продължение, си мисля дали Кари може да продължи напред към някого и нещо напълно ново, защото включването на Ейдън все пак е поглед назад към заровеното минало. Но не отричам и факта, че публиката, от която също съм част, обичайно търси познатото си старо и образ, с който свръзва истории, възраждащи спомени. И за да бъда още по-честна, ще ви кажа, че никога не бях Team Aidan, но it is what it is.