Типове мъже, които жените истински ненавиждат

  • Сподели:
Типове мъже, които жените истински ненавиждат

Ще разгледаме няколко типа мъже, които притежават наистина неприемливи черти според женското съсловие, които карат представителките на нежния пол на моменти да се чувстват изключително некомфортно и нещастни, когато се намират в подобна мъжка компания.

Влюбчивият Казанова – Този тип мъже се влюбват във всяка срещаната дама, която е спряла погледа си върху тях. Дори когато е в сериозна връзка погледът му не спира да шари и да търси обекти за флиртуване.

Слабакът – Той е както физически изключително слаб и неспособен да завие и крушка, така и психически неспособен да каже ''не''. Често пъти неговият живот преминава под пълната манипулация на близките му и това го прави неспособен за сериозни любовни връзки.

Летящият в облаците - Този мъж смята, че целият свят се върти около него и дори, когато се е отговорил за романтична среща намира нещо много по-важно, което да заеме вниманието му. Не само, че винаги закъснява, но и е напълно убеден, че само да щракне с пръсти и всички жени ще са в краката му. 

Свръх мачото – Неговото внимание е съсредоточено върху физическите му данни и е напълно безразличен към всичко останало. Толкова погълнат от себе си той постоянно се бие в гърдите и демонстрира силата си.

Еднодневката – Този мъж така си е устроил живота, че никога не се задържа при една жена повече от ден. Той не се притеснява да флиртува с всички дами в близкото си обкръжение, след което бяга като попарен, когато вече е успял да получи желаното. Подобен тип мъже не могат да се задържат на едно място с една жена и да се радват на стабилна връзка.

Романтичният перко – Той живее в напълно собствен свят, по-скоро в миналия век, а това е и причината лесно да се влюбва и по напълно нелеп и смехотворен начин да демонстрира чувствата си. Дори когато дамата го отрязва рязко, той застава на един крак и се прави на клоун за да спечели женското внимание, като е готов на всякакви нелепи сценки за да привлече вниманието, на която и да е било дама, без значение какво иска тя и как изглежда.

Лъжливият верен – Този мъж е един от най-често срещаните екземпляри. Обикновено държи да бъде в сериозна връзка, но в същото време е напълно свободен за всички дами, които имат интерес към него. Когато партньорката се съмнява във верността му, той започва да се кълне в какво ли не, за да я убеди в своята лъжлива искреност и почтеност. Този мъж е верен на думи, но действията му никога не отговарят на тях.

Мъжът кукла Кен – Този мъж много държи на своята поддръжка. За него не е необичайно да ходи на козметик и да прави разкрасителни процедури в къщи. За този мъж външнияt вид е най-важната част от неговата същност, а това е и причината да инвестира много време и пари в това да подобрява постоянно видa си. Като истинска кукла Кен той е безчувствен, леко глуповат, повърхностен и съсредоточен върху материалното, като всичко духовно и емоционално остава напълно далеч от този екземпляр, който се старае да подражава на кукла и да бъде по кориците на списанията.