Том & Зендая като Ромео & Жулиета

  • Сподели:
Том & Зендая като Ромео & Жулиета

Том Холанд се завърна на Уест Енд с главна роля в спектакъла ''Ромео и Жулиета'' на Джейми Лойд. 

Постановката, която е на предпремиерни представления от две седмици, се сблъска с няколко големи блокади, съставени от стотици фенове на 27-годишния актьор. Въпреки че Зендая не участваше заедно с партньора си Том Холанд в пиесата му ''Ромео и Жулиета'' в лондонския театър ''Duke of York'' тя, разбира се, пак успя да привлече вниманието на публиката.

Зендая подкрепи Том, като се появи на премиерата във визия, която идеално допълваше темата за любовта. Тя носеше рокля Vivienne Westwood от пролетта на 2023 г. с деликатни детайли, които отразяваха грацията на шекспировата героиня, и вероятно стилизирана от дългогодишния ѝ сътрудник Лоу Роуч. Том беше изцяло в черно в Prada - може би препратка към костюмите, които Миуча Прада някога е проектирала за филма на Баз Лурман ''Ромео и Жулиета''.

Последният път, когато Зендая носеше публично Westwood, беше през април, когато избра винтидж комплект от колекцията Café Society от 90-те години за фотосесията на ''Challengers'' London. През годините Зендая и стилистът Лоу Роуч са се задълбочавали в идеята за ''method dressing'', при която актрисата се облича тематично като героините, които играе във филмите. Освен че отдаде почит на британската дизайнерка Вивиан Уестууд, Зендая демонстрира как личните и професионалните ѝ занимания все повече се интегрират в стила ѝ.

Що се отнася до ролята на Том като Ромео, Зендая сподели пред Vogue: ''Не бих могла да бъда по-горда с него. Ще се опитам да присъствам на колкото се може повече представления''.