Запознайте се със семейството на Адам Сандлър

  • Сподели:
Запознайте се със семейството на Адам Сандлър

Адам Сандлър е изключително известен актьор от повече от 30 години - и през голяма част от това време той е и отдаден на семейството си.
Адам се жени за съпругата си Джаки Сандлър през 2003 г. и посреща двете си дъщери, Сейди и Съни. Не след дълго актьорът започва да включва и двете момичета във филмите си.

През август 2023 г. стана ясно, че Сейди и Съни ще се появят в новия филм на Адам за Netflix ''You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah'', чийто трейлър може да видите по-долу.

Тъй като изглежда, че децата на Адам следват стъпките му в актьорската професия, той продължава да ги подкрепя, докато растат.

''Винаги има някакво напрежение в теб, защото искаш детето ти да е щастливо. Да се увериш, че всички в семейството са добре, е най-важното нещо. Ако семейството е наранено, тогава и ти си наранен. Ако някой член на фамилията е нещастен - тогава и ти си нещастен.''

Джаки Сандлър
Двойката се запознава на снимачната площадка на филма ''Big Daddy'' от 1999 г., в който Джаки и Адам участват. Скоро след това двамата започват да се срещат, а Адам предлага брак през през 2002 г. 
Двамата отпразнуваха 20-годишнината от брака си през юни 2023 г., а Адам отбеляза случая със сладък пост в Instagram.

"Честита 20-та годишнина, моя сладка Джаки! Твоето "да" беше най-хубавият подарък в живота ми. Сърцето ми е твое от първата секунда, в която те видях, и с всеки изминал ден все повече обичам и ценя всеотдайната ти душа. Ние. Децата. Да продължаваме да вървим напред, защото имам още много любов, която да ти дам. Винаги."

Сейди Сандлър
Адам и Джаки посрещат първата си дъщеря, Сейди, през май 2006 г. Когато пораства, тя се появява в някои от филмите на баща си, включително в ''You Don't Mess with the Zohan'' и "Приказки за лека нощ" от 2008 г. 

Съни Сандлър
През ноември 2008 г. Джаки ражда втората дъщеря на двойката - Съни. Подобно на сестра си, Съни участва в няколко филма на баща си, включително ''Grown Ups'', ''Blended'' и ''Murder Mystery''. През 2019 г. Съни също така изпява песен от "Най-великият шоумен" на сцената по време на едно от комедийните шоута на Адам. Миналата година Съни отпразнува своята бат мицва.

Джуди Сандлър
Майката на Адам, Джуди, също се е появявала в няколко филма на сина си, включително в "Обявявам ви за законни Чък и Лари" от 2007 г. и "Blended" от 2014 г. Но Джуди е подкрепяла Адам много преди той да започне да снима филми.

"През цялото време майка ми ми казваше колко съм страхотен", спомня си Адам в интервю за CBS News през декември 2019 г. "Започнах да ѝ вярвам. Баща ми повече ме приземяваше, като допълваше: "Страхотен си, но не чак толкова".

Стенли Сандлър
Бащата на Адам, Стенли, бил електроинженер, който починал през 2003 г. след битка с рак на белия дроб. През юни 2022 г. Адам използва социалните мрежи, за да напише емоционален пост за баща си.

"Честит Ден на бащата на всички вас, бащи! Аз имах страхотен такъв. Всеки път, когато чуех стъпките му да идват по коридора, знаех, че цялото забавление на света е у дома. Сестрите и брат ми се чувстваха по същия начин. Както и съпругата ми Джаки. Обичах всяко ядене, пътуване с кола, гледане на телевизия, разговор до късно вечер, телефонно обаждане, ден на плажа, разходка с лодка, игра на бейзбол и гигантската семейна веселба, която имахме. Той много обичаше съпругата ми и тя изпитваше същото към него. Постоянно говорим с децата си за това колко адски готин и умен беше той и какво би казал в определени ситуации, ако беше тук. Всеки ден ми липсва този човек и му благодаря за топлотата, любовта към майка ми и за това, че винаги поставяше семейството си на първо място."