Жизел Бюндхен: "На 43 години се чувствам много по-добре, отколкото на 23"

  • Сподели:
Жизел Бюндхен: "На 43 години се чувствам много по-добре, отколкото на 23"

Супермоделът Жизел Бюндхен разказа за остаряването и за това колко е щастлива, че е на 40 години. По време на дискусия, проведена в Ню Йорк, за да обяви новото си партньорство с Gaia Herbs, Бюндхен обясни, че се чувства "невероятно" и че на 40 години е "много по-добре", отколкото на 20.

"На 43 години се чувствам много по-добре, отколкото на 23. Това е невероятно, 40-те години са страхотни."

Бюндхен официално е уелнес посланик на Gaia Herbs, а моделът казва, че е фен на марката от повече от две десетилетия. По време на разговора тя обясни, че майка ѝ и баба ѝ са ѝ предали любовта си към билките и че работата с Gaia е била естествена стъпка за нея, за да предаде тази традиция на хората навсякъде.

"Когато отидох да посетя фермата на Gaia Herbs, беше уникално, защото се почувствах наистина добре от избора, който съм направила.

People отбелязва, че Бюндхен е говорила и за оздравителните си процедури, в случай че някой се е чудил как поддържа блясъка си на супермодел. Тя добавя, че дори тази рутина се е променила с напредването на възрастта и помъдряването ѝ.

"Всеки ден медитирам и правя упражнения. Наистина съм благодарна, че имам това тяло. Научих се да се грижа за себе си с течение на времето, защото през 20-те или тийнейджърските си години не полагах нужните грижи - осъзнах, че тялото ми е моят храм и наистина искам да му се наслаждавам.''

Друга голяма промяна в рутината на Бюндхен е признанието ѝ, че е спряла да пие алкохол.

"Ето защо се събуждам в 5 ч. сутринта и медитирам вече повече от 20 години. И когато не го правя, усещам огромна разлика", добави тя. "Не съм пила алкохол повече от две години и е невероятно колко по-добре се чувствам".