Предложението на редактора: якето деним на Жизел Бюндхен

  • Сподели:
Предложението на редактора: якето деним на Жизел Бюндхен

Седмицата на модата в Ню Йорк е едва в средата си, но досегашните събития бяха изпълнени със знаменитости и много вдъхновяващи визии.

В събота вечер например Джъстин Теру, Сара Хайланд и Лора Хариер се събраха в модерния ресторант Jean's в центъра на града, за да отпразнуват марката за деним Frame. Супермоделът Жизел Бюндхен също се отби на вечерята и, разбира се, донесе със себе си стилна визия. Моделът прегърна тенденцията "без панталони" (The Pantless Trend), която напоследък завладява уличния стил на знаменитостите.

Тенденцията без панталони е точно това, което звучи. Звездите експериментират с визии, които акцентират изцяло върху краката - било то Ема Корин, носеща слипове и чорапогащник на Miu Miu, или Кендъл Дженър и нейното боксово яке. За своя подход към облеклото без панталони Бюндхен се вмъкна в дънковото яке XXL на Frame, което носеше като рокля. Тя го съчета с готини черни платформи за завършек, подходящ за града.

Дрехата има закачлив характер благодарение на асиметричната си конфигурация и неструктурираната си кройка. Макар да трябва да признаем, че тази визия е такава, каквато само малцина биха се осмелили да носят, когато си Жизел Бюндхен, няма нужда от резерви или съмнения.

От друга страна, изборът ѝ на обувки ни кара да се замислим дали обувките на платформа ще бъдат следващият задължителен аксесоар тази есен? Всичко сочи към "да". Всъщност вече можем да си представим колко добре ще изглеждат с дънки и бохо рокли. 

Докато 2022 г. на практика беше годината, в която момичетата носеха бельото си като връхна дреха, с Бела Хадид, която беше без панталон в ботуши Ugg, и Кендъл Дженър, която съчета уютния си пуловер с координирано бельо и чорапи, темпото донякъде се забави. Но Ема Корин върна тенденцията обратно в играта.

Пристигайки на фотосесията за събитието Miu Miu Women's Tales по време на 80-ия филмов фестивал във Венеция през уикенда, актрисата от "Короната" облече ансамбъл на марката от глава до пети, който включваше маслиненозелена жилетка с копчета, съчетана само с подходящи плетени слипове и черен прозрачен чорапогащник. Визията завършиха кафяви кожени оксфордски обувки и малка черна чанта Miu Miu, слънчеви очила с овална форма на костенурка и изящни обеци с шипове.