Зоуи Кравиц & Чанинг Тейтъм са сгодени

  • Сподели:
Зоуи Кравиц & Чанинг Тейтъм са сгодени

Кравиц и Тейтъм се запознават на снимачната площадка на предстоящия ѝ режисьорски дебют "Pussy Island". Тя обясни, че в крайна сметка са се сближили заради грижовната и защитна природа на Тейтъм.

"Независимо дали ми правеше чай или каквото и да е било друго - той наистина ме закриляше, което ми се стори прекрасно и мило. Добър тест е, че имахме възможност да правим тези неща заедно, защото излязохме още по-силни", каза Зоуи.

Говорейки за проекта, а не за тяхната връзка, Тейтъм каза пред Variety: "Тя е перфекционист по най-добрия възможен начин".

Когато връзката им все още беше спекулативна, източници, близки до двамата актьори, заявиха, че те са много щастливи заедно.

"Кариерите им са в центъра на вниманието и те споделят тази обща страст", заяви вътрешен източник през лятото на 2021 г. "Когато са свободни, се наслаждават на вечери с приятели, но най-често просто прекарват времето си у дома. Чанинг е сериозен по отношение на Зоуи."

People за първи път потвърди, че Кравиц и Тейтъм се срещат през лятото на 2021 г.

През уикенда звездите бяха заснети да напускат парти за Хелоуин, облечени като Розмари Уудхаус и бебето ѝ от филма на ужасите "Бебето на Розмари" от 1968 г., на снимките се забелязва как Зоуи носи годежен пръстен.

34-годишната актриса от "Батман" разказа за връзката си с 43-годишния Тейтъм в интервю за корицата на изданието на GQ "Мъж на годината" за 2022 г., като го похвали:

''Той е прекрасен човек. Чанинг ме кара да се смея и двамата наистина обичаме изкуството и разговорите на тема изкуство, както и изследването на работата ни. Обичаме да гледаме филми, да ги разнищваме, да говорим за тях и да се предизвикваме взаимно."

Преди това Кравиц беше омъжена за актьора Карл Глусман. Тя подаде молба за развод през 2020 г. след едногодишен брак. Междувременно Тейтъм преди това беше женен за актрисата и танцьорка Джена Дюан от 2009 до 2019 г.