Прогнозирайте сами своята 2016 година

  • Сподели:
Прогнозирайте сами своята 2016 година

Представям ви поредната доза проницателност през призмата на системата Хюман Дизайн. Този път - особено специална!

На 2 февруари 2016 г. в 18:35 ч. Слънцето навлезе в хексаграма 13 от колелото на Живота - "Слушателя" и ще пребивава там приблизително шест дни – до 7 февруари. Хюман Дизайн учи, че това е период от годината, когато от околната среда получаваме ценни насоки лично за нас, за предстоящия годишен цикъл. Единственото нещо, което ще трябва да направим е да използваме добре ушите си :)

През тези дни имаме уникалната възможност да чуем онази информация, която да ни разкрие вярната посока за така желаната от всеки себереализация. Време, в което е важно да обръщаме внимание кой е около нас и да се вслушваме в онова, което ни се казва.

Забелязвайте кои са онези неща, които хората около вас споделят и обръщайте внимание какво ви питат, за какво ви канят, кое от онова, което чувате, бихте искали да осъществите на практика.

През предстоящите дни от 2 до 7 февруари бъдете будни за насоките и напътствията, които ще достигнат до вас чрез другите хора и следвайки своята интуиция и вътрешен глас да разпознаете кои от тях наистина са за вас!

Това, което аз правя в този специфичен период е в края на деня да си записвам какво ми се е случило, какво съм чула и преживяла, какво ми е направило впечатление, на какво съм откликнала, какво ме е изпълнило с енергия. Като минат 6-те дни, оставям дневника настрани за известно време, после си го препрочитам и усещам с кое от написаното тялото ми и енергетиката ми резонират.

Още по-интересното е, когато в края на годишния цикъл (в случая 21.01.2017 г.) отново прочета този малък дневник ... Правя този експеримент вече три години подред, резултатите винаги са едни и същи – напътствията на портал 13 никога не подвеждат, ако сме успели да ги чуем.

Хексаграма 13 има особено силен магнетизъм. И ако в следващите дни около вас се роят всякакви хора, споделяйки ви какви ли не неща, включително тайни, не се дразнете, а бъдете отворени и слушайте... Вселената често ни изпраща това, от което имаме нужда, скрито в най-чудатите или пък в най-обикновените неща.

Енергията в портал 13 е свързана изконно със способността ни да бъдем емпатични. Това е способността да се свържеш и да общуваш хармонично с всекиго. Емпатията не е нещо, което можеш да научиш и приложиш веднага, учи се цял живот.

Като начало е необходимо да се настроим приемащо спрямо другите; да сме изцяло присъствени за другия; да поискаме да чуем историята на човека отсреща с обич и откритост.

А това означава да спрем за момент вътрешния си диалог, да забавим безкрайния поток от мисли, да притихнем отвътре – иначе няма как да чуем каквото и да било. Слушането е върховно изкуство и докато Слънцето е в портал 13, имаме възможността да се докоснем до неговата магия.

Слушай емпатично, позволи на Живота да се включи в теб, участвай съзнателно в собственото си приключение на тази планета.