Шест начина да подлудиш и разгневиш мъжа до себе си

  • Сподели:
Шест начина да подлудиш и разгневиш мъжа до себе си

Малцина са тези мъже, които биха си признали, че не изпитват никакви затруднения в общуването със своята половинка, но огромен процент от обвързаните мъже, трудно намират баланса и успяват да разгадаят женската природа.

Разберете кои неща са способни да изкарат извън контрол мъжа до вас.

1. Говори си, ще се правя, че те слушам!
Огромен процент от дамите просто изключват, когато тяхната половинка се стреми да навлезе в по-сериозен разговор. И за двата пола отсъствието на комуникация е притеснителен фактор, който често нажежава обстановката, особено когато стотици хиляди пъти сте повторили на дамата до вас, че не искате да прави дадено нещо и тя не ви е взела на сериозно, тогава нещата почти винаги започват да ескалират.

2. Да разбрах, само едни обувки ще си купя, спокойно!
Жена на пазар е, като торнадо в магазин за прозорци. Почти 92 % от обвързаните мъже са на мнение, че жената до тях е прекалено разточителна и не успява да разпредели правилно семейния бюджет. Този факт, освен че е малко притеснителен, но успява и да разгневи огромна част от представителите на мъжкия пол.

3. Спиш ли?Аз само ще светна лампата, за да си сваля грима и да си направя вечерния ритуал! 
Този момент е способен да вбеси повечето мъже, особено тези които имат по-натоварен работен ден и се нуждаят от няколко спокойни часа сън. 75 % от запитаните мъже споделят, че когато ги събудят през нощта, стават особено агресивни и дори не могат да осъзнаят какво точно се случва около тях.

4. Май трябва да намериш начин да отидем на околосветско пътешествие възможно по-скоро!
В това женско желание няма нищо лошо, но за огромно съжаление голяма част от жените са се превърнали в материални същества, които виждат в своята половинка единствено начин, чрез който да задоволят своите собствени нужди. Определено всеки мъж би бил възмутен и дори разгневен от грозния факт, че е използван от половинката си.

5. Аз не те лъжа, просто ти спестявам малко незначителни факти!
Лъжата е метод, който и двата пола практикуват безконтролно, не предполагайки, че сама по себе си, тя носи много болка и страдание. Голям процент от жените лъжат, не за да не натоварват допълнително своя партньор, а просто за да живеят спокойно.

И при двата пола се открива този подход, чрез който искат да се предпазят от предстоящи скандали, но надали това е най-добрият вариант да отървем собствената си кожа, за сметка на разочарованието на нашата половинка. Мъжът може да се разгневи жестоко, когато разбере, че многократно е лъган от човек, пред когато е разкрил цялата си душа.

6. Следващият път ще се постарая да бъда готова навреме!
Но този следващ път така и не идва. Повече от половината обвързани мъже мразят да чакат жената до себе си, докато се гримира и оправя, почти същия процент от мъжете не обичат да излизат на шопинг със своите половинки, именно заради факта, че не могат да издържат на подобно напрежение. Чакането на любимата определено не е лесна задача и не е за всеки мъж, защото за него се изискват - солидна доза търпение и наистина здрави нерви!