Оазисът на Аштън и Мила на брега на океана

  • Сподели:
Оазисът на Аштън и Мила на брега на океана

Мила Кунис и Аштън Къчър предлагат къщата си за гости в Санта Барбара, Калифорния в Airbnb за еднодневен престой на 19 август. В замяна платформата за резервации прави дарение на Thorn - организация, която се занимава с прекратяване на сексуалната експлоатация на деца.

За това, че отдават под наем имението, съпрузите съобщиха в социалните мрежи.

''Тук е наистина хубаво. Мисля, че на хората ще им хареса! Със сигурност това не е най-щурата идея, която някога ми е хрумвала... Останете в къщата ни на плажа, сякаш сме стари приятели.''

Имението на брега на океана е оборудвано с всичко необходимо за комфортен престой. Има две спални, две бани, дневна, трапезария и високотехнологична кухня, а на вътрешния двор има огромно джакузи и зона за барбекю. От къщата се открива впечатляваща панорамна гледка към планините Санта Инес.

''Къщата ни на плажа в окръг Санта Барбара е нашият дом далеч от шума, особено когато имаме нужда от релаксация'', казват Къчър и Кунис в официално изявление на уебсайта на Airbnb. ''Ще бъдем там, за да ви посрещнем, когато пристигнете, и ще се погрижим да имате всичко необходимо за невероятен престой на плажа.''

И макар че звездните домакини обещават да осигурят храна за гостите, те не пропуснаха да отбележат, че всички местни заведения за хранене и супермаркети се намират на пешеходно разстояние от  къщата.

Мила Кунис и Аштън Къчър са щастливи заедно повече от десет години. Те започват да се срещат през 2012 г., а две години по-късно, през февруари, се обвързват в брак. Трябва да се отбележи, че актьорите са смятани не само за една от най-силните, но и за една от най-забавните двойки на американския шоубизнес, заедно с Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, които редовно се шегуват с колегите и помежду си.

Семейство Къчър е и най-новото попълние, което предлага дома си за гости в Airbnb - само преди няколко седмици Гуинет Полтроу предложи имота си в Монтесито. 

Кадри: Airbnb.com