Ал Пачино и приятелката му Нур Алфала очакват бебе

  • Сподели:
Ал Пачино и приятелката му Нур Алфала очакват бебе

Съвсем скоро Ал Пачино ще бъде официален баща на четири деца!

Приятелката на актьора, 29-годишната Нур Алфала, която има връзка с Пачино от април 2022 г., в момента е бременна в осмия месец. 

Представител на легендата от ''Кръстникът'' потвърди щастливата новина за двойката.

Двойката за пръв път предизвика слухове за връзка, когато бяха заснети да вечерят заедно. Според множество източници на Page Six, двамата всъщност се срещат от пандемията насам.

"Пачино и Нур започнаха да се виждат по време на пандемията. Тя излиза предимно с много богати по-възрастни мъже. От известно време е с Ал и се разбират отлично", разкрива източникът. "Разликата във възрастта не изглежда да е проблем за нея, въпреки че той е по-възрастен от баща ѝ".

Роденият в Ню Йорк актьор има обща дъщеря Джули Мари, на 33 години, с бившата си приятелка, треньорката по актьорско майсторство Джан Тарант. Той има и 22-годишни близнаци Антон Джеймс и Оливия Роуз с бившата си Бевърли Д'Анджело, с която бяха заедно от 1997 до 2003 г. Пачино никога не е бил женен.

"Разликата във възрастта ни няма никакво значение за мен. Сърцето не знае какво вижда, то знае само какво чувства. Това е първата ми сериозна връзка и идва в подходящ момент за мен'' - казва Нур.

Бебето им ще бъде четвъртото дете на Пачино, което му отрежда първото място в клуба на по-възрастните татковци в Холивуд.

Нур е израснала в престижния квартал Бевърли Хилс в Лос Анджелис и е учила в Училището за кино и телевизия на Калифорнийския университет, след което си осигурява работа като филмов продуцент. Най-голямата от четирима братя и сестри, Нур е отгледана от кувейтски баща, Фалах, и американска майка, Алана. Преди Пачино, името ѝ е свързвано с рок динозавъра Мик Джагър, милиардера филантроп Николас Бергрюен и 91-годишния режисьор и актьор Клинт Истууд.