Zegna приветства Мадс Микелсен като посланик на вечната елегантност

  • Сподели:
Zegna приветства Мадс Микелсен като посланик на вечната елегантност

Мадс Микелсен и ZEGNA прерязват лентата на ''VILLA ZEGNA'' в Шанхай - мистичен оазис, вдъхновен от изпълнения с лен подиум на марката SS24.

Датският актьор и глобален посланик на марката обикаля ''VILLA ZEGNA'' във встъпителната кампания, пренасяйки смелото си поведение отвъд океана. Вдъхновено от италианския дом на Ermenegildo Zegna, уникалното изживяване е прозорец към възвишената етика на марката.

''VILLA ZEGNA'' отвежда гостите на пътешествие във времето, като ги въвежда в ленената страна на чудесата, докато инспектират детайлния производствен процес на марката. Кампанията е вдъхновена от Oasi Zegna, светилище с площ 100 кв. км в италианските Алпи, и отразява дълбоко вкоренените ценности на марката. Това идилично място, подмладено от над 500 000 дървета от 1910 г. насам, олицетворява отдадеността на ZEGNA към съвършенство и екологично управление.

Глобалното честване на кампанията стартира в Шанхай с представянето на ''VILLA ZEGNA'' - уникална концепция за събитие, вдъхновена от оригиналната къща на основателя на марката, Ermenegildo Zegna. Това мултисензорно изживяване позволи на избрани гости да се потопят в света на ZEGNA, съчетавайки историята със съвременния лукс. През цялата седмица ексклузивни вечери, организирани от Мадс Микелсен и колегата му посланик Ву Лей, събраха знаменитости, дегустатори и представители на медиите, създавайки интимна връзка с богатото наследство на марката. ''VILLA ZEGNA'' представлява нова ера в ангажирането на клиентите на ZEGNA, обединявайки личните истории с потапящи луксозни преживявания. 

Hypebeast се срещна с Мадс Микелсен, за да разкаже за пътуването си до Шанхай, работата със ZEGNA и др.

В Шанхай сте по повод кампанията ''ZEGNA in Summer'' - какви спомени имате от нея?

- Кампанията беше като среща със стари приятели. Винаги има някаква магия в това да се свържеш отново с екипа и, разбира се, да носиш тези изключителни дрехи в продължение на два дни. По време на снимките отпразнувах и рождения си ден в един фантастичен местен ресторант с морски дарове - и това го направи още по-запомнящ се.

В кампанията носите платове на Oasi Lino. Какво е усещането от тези материи?

- Тази колекция е посветена на изключителния лек лен и аз изпитах комфорта и усещането на тъканта върху кожата ми. Те се адаптират към климата - остават хладни в жегата и топли, когато температурата падне. Историята, която стои зад тъканите, също е завладяваща и е част от този път към проследимост, с който се е ангажирала ZEGNA.

Какво ви привлече за пръв път към работата със ZEGNA?

- Дизайнът и качеството на материалите са, разбира се, първоначалната привлекателност, но след като се запознах с Алесандро Сатори и семейството на Zegna, бях напълно убеден. Наследството на основателя продължава да живее - това е семеен бизнес, обхващащ пет поколения. Възхищавам се на чувството им за общност, амбициите и почтеността им, които са внедрили в марката, както и на уникалното им чувство за хумор.

Какво открихте и най-много цените в ZEGNA оттогава насам?

- Zegna има невероятната дарба да обединява хората. Това е марка с цел и силна етика - качества отразени в начина на работа. Говорим за друг вид ангажимент и ниво на отговорност. Много хора мечтаят да направят това, но малцина успяват. Семейство Zegna успява.

Какво търсите в даден герой, филм или проект?

- Винаги в този ред: историята, режисьорът и героят. Ако се влюбя в две от трите, това е добро начало. Ако има само едно от три, оставам настрана, а ако са и трите заедно, съм категорично ''да''.

От какво се интересувате най-много, когато пътувате и кое е било най-важното събитие от пътуването ви досега?

- Обичам историята, храната и архитектурата. Посетих една красива чайна в градините Ю, в Шанхай. В нея ме впечатлиха всички предмети, които бяха реплики на древни предмети, а нивото на изработка на мебелите и порцелана беше зашеметяващо. Обичам, когато се полагат такива грижи и се запазва представата за историческата традиция и автентичност.