Джъстин Теру и неговото осиновено куче Кума

  • Сподели:
Джъстин Теру и неговото осиновено куче Кума

Джъстин Теру и неговото куче Кума присъстваха заедно по време на 16-ото годишно събитие "Героите на CNN", което се проведе в Американския природонаучен музей в Ню Йорк.

Бившият съпруг на Дженифър Анистън доведе своят ''плюс един'' в лицето на питбула Кума, чиято история сама по себе си също е героична. През 2017 г. Кума е спасена от опустошителния ураган Харви в Тексас и настанена в приют за животни.

Година по-късно актьорът се влюбва в нея и трогателната ѝ история, след което решава да я осинови. Оттогава двамата са почти неразделни.

В публикация в Instagram, с която отбелязват четвъртата годишнина от съвместното си съжителство, Джъстин пише за любовта си към кученцето:

"На днешния ден преди четири години тази корава самодива ми позволи да ръководя целия ѝ живот. Какъв късмет само! Честит ден на Кума!''

51-годишната звезда от "Останалите" беше поканена да връчи награда на годишната церемония по награждаването, а кученцето му Кума беше до него през цялата вечер. Теру изглеждаше елегантно в сив костюм от три части с бяла риза с копчета и сива вратовръзка. 
Кума демонстрираше естествената си красота, ослепителна в сивата си козина с бяло петно на гърдите и шикозна черна яка с шипове.

Ако социалните медии са някакъв показател, Кума е зеницата на окото на баща си и е свикнала с много различни ситуации през годините. Абсолютно адаптирана и социализирана, Кума остана спокойна, когато Селена Гомес се приближи до масата им, за да прегърне нея и Джъстин, и не се притесни, когато излезе на сцената.