Първи трейлър на документалния филм за Хари и Меган - какво се случва зад затворените врати

  • Сподели:
Първи трейлър на документалния филм за Хари и Меган - какво се случва зад затворените врати

Netflix излъчи първи трейлър на документалния филм, посветен на двойката Хари и Меган.

Трейлърът започва с въпроса на продуцента "Защо искаш да направиш този документален филм?", след което се пускат черно-бели снимки, а малко по-късно чуваме гласа на Хари, който казва: "Никой не вижда какво се случва зад затворените врати, трябваше да направя всичко възможно, за да защитя семейството си".  

Според слуховете на Съсекс са платени 100 млн. долара (88 млн. паунда) за поредицата, която кара кралското семейство да се готви за още разрушителни обвинения от страна на двойката. Това се случва в неподходящ момент за принца и принцесата на Уелс, чиято визита в САЩ започна трудно след скандал заради "расистки" коментари на лейди Сюзън Хъси по време на събитие, организирано от кралицата-консорт Камила

Нгози Фулани заяви, че се е почувствала "разпитвана" от лейди Сюзън за това от коя страна е, въпреки че е родена в Обединеното кралство и многократно е заявявала, че е британка. Длъжностни лица заявиха, че приемат инцидента "изключително сериозно". 

Очаква се филмът да бъде излъчен следващия четвъртък.  Докато Съсекс разкриваха бляскавата си рекламна кампания, проблемите на Уилям и Кейт се задълбочиха, когато един от водещите адвокати в Обединеното кралство заяви, че лейди Сюзън Хъси го е разпитвала за произхода му по време на същата церемония. 

60-годишният Назир Афзал, ректор на университета в Манчестър и бивш главен прокурор на CPS под ръководството на сър Киър Стармър, реагира на скандала, като заяви: "Расизмът никога не е спирал".

Г-жа Фулани влезе в заглавията на вестниците по света, след като Бъкингамският дворец беше обхванат от ядрен расов скандал, в резултат на който главната придворна дама на покойната кралица - а също и кръстница на принц Уилям - подаде оставка, след като я попита "от коя част на Африка сте?". 

Кралското семейство ще се готви за нови негативни заглавия, когато следващия четвъртък ще бъде излъчен филмът по Netflix.   

Принц Хари и Меган Маркъл обявиха сделката си с Netflix само шест месеца, след като установиха дома си в Калифорния през март 2020 г., заявявайки, че искат да осигурят "надежда и вдъхновение", като се обединят с гиганта в стрийминга.

Херцогът и херцогинята заявиха, че тяхната компания, неназована по това време, но вече известна като Archewell Productions, ще прави документални и игрални филми, сценарни предавания и детски програми.
В изявление двамата казаха:

"Нашият фокус ще бъде върху създаването на съдържание, което информира, но и дава надежда. Като нови родители за нас е важно да създаваме вдъхновяващи семейни програми".

Тед Сарандос, главен директор по съдържанието и съизпълнителен директор на Netflix, заяви тогава: "Невероятно сме горди, че те избраха Netflix за свой творчески дом, и се вълнуваме, че ще разказваме заедно с тях истории, които могат да помогнат за изграждането на устойчивост и повишаване на разбирането за аудиторията навсякъде".

Още преди премиерата си документалният филм предизвика вълнения от двете страни на Атлантическия океан и се очаква да донесе нови сътресения в кралското семейство. Хари също така е на път да издаде мемоарите си, наречени "Резерва"

През последните седмици кралски експерти твърдяха, че тези два ексклузивни проекта ще отложат още повече всякаква перспектива за смислено помирение между двойката, която живее в имение на стойност 14,65 млн. долара в Монтесито с двете си деца - тригодишният Арчи и едногодишната Лилибет с крал Чарлз и принц Уилям. 

Това лято Меган намекна, че документалният филм може да се фокусира върху тяхната "любовна история". В интервю за The Cut херцогинята заяви, че петгодишният ѝ романс с принц Хари е един от моментите в живота ѝ, които все още не е успяла да сподели с обществеността.

"Частта от живота ми, която не съм споделила и хората не са успели да видят, е нашата любовна история".