Роузи & Джейсън: заведи ме в Кан и ме обичай

  • Сподели:
Роузи & Джейсън: заведи ме в Кан и ме обичай

Роузи Хънтингтън-Уайтли беше олицетворение на блясъка, когато се присъедини към партньора си Джейсън Стейтъм за наградите ''Women in Motion'' на 76-ия филмов фестивал в Кан.

От учредяването си през 2015 г. наградата "Жени в движение" е посветена на отбелязването и отличаването на жените в областта на културата и изкуството, чиято визия и творчество спомагат за развитието. През 2015 г. френската модна корпорация Kering стана официален партньор на Фестивала в Кан и стартира програмата ''Women In Motion'' с цел да хвърли светлина върху приноса на жените в кинематографията, както пред, така и зад камерата.

Оттогава програмата се превърна в предпочитана платформа, която помага за промяна на нагласите и води разговори за статута на жените в изкуството и културата. Чрез наградите си програмата отличава вдъхновяващи личности и млади таланти, а беседите дават възможност на водещи личности да споделят мнения за представянето на жените в избраните от тях професии.

36-годишният супермодел изглеждаше като бляскава дива, облечена в черна прилепнала рокля, която подчертаваше стройната ѝ фигура. Роузи се държа семпло, но елегантно, като допълни изцяло черния си ансамбъл с подходящи ръкавици и слънчеви очила.

Ангелът на Victoria's Secret излъчваше увереност и беше като кралица до своя елегантен кавалер, и двамата в отлично настроение, което се вижда и от зачестелите им публикации в Instagram. Последното може само да ни радва, тъй като двойката пази личния си живот и рядко качва снимки заедно.

По-рано този месец Джейсън и Роузи направиха още една силна поява, като присъстваха на звездната световна премиера на ''Fast X'' в Рим, Италия.