Завръщането на Мег Райън

  • Сподели:
Завръщането на Мег Райън

С участието на Мег Райън и Дейвид Духовни в ролята на някогашни любовници, които са се разделили преди десетилетия, във филма "Какво се случва по-късно" дуетът неочаквано се събира отново на регионалното летище.

Когато сградата е затворена заради снежна буря, те са принудени да прекарат нощта заедно. "Докато разплитат загадката на общото си минало и сравняват живота си с мечтите, които някога са споделяли, те започват да се чудят дали срещата им е случайна, или се ръководи от по-голяма сила във Вселената'', гласи официалният синопсис на филма.

Самата Райън описва лентата като напомняща на филми от 40-те години като Bringing Up Baby, "по отношение на шегите и ритъма на нещата и много от тази епоха на филмопроизводство", казва тя пред Entertainment Weekly. "Нора Ефрон казваше за романтичните комедии, че те наистина са невероятна система за коментиране на времето и ние правим точно това в този филм."

Райън, популярна и силна в класически романтични филми като "Когато Хари срещна Сали" и "Имаш поща", се завръща към жанра, който я направи звезда. В "Какво се случва по-късно", Райън е режисьор на филма, а сценарият е дело на Дитц, Райън и Кърк Лин. Филмът на Bleecker Street е създаден по пиесата Shooting Star на Стивън Дитц.

Райън се среща с Духовни за първи път чрез Zoom при подготовката на филма, но бързо се адаптира към него като екранен партньор.

"Моята героиня, Уила, е с магическо мислене, а героят на Дейвид, Бил, е с катастрофално", обяснява Райън за филма. "Тези романтични комедии наистина работят, когато двамата герои са някак противоположни и все пак имат ритъм, интелект и хумор, диалог и закачки, които показват тяхната съвместимост. Беше много забавно да видя как Дейвид прегръща този човек, който според мен изобщо не прилича на него. Докато с Уила наистина мога да се свържа.''