Хелън Хънт отказва да се съобразява със съвременните стандарти за красота и хората я аплодират за това

  • Сподели:
Хелън Хънт отказва да се съобразява със съвременните стандарти за красота и хората я аплодират за това

Известната актриса Хелън Хънт получи сърдечна благодарност от почитателите си след последната си актуализация в Instagram. Възхитително завладяваща, тя безстрашно демонстрира естествената си красота, прегръщайки грациозно бръчките си. В епоха, доминирана от козметични подобрения и изкуствени усъвършенствания, целящи да запазят младостта, неподправената снимка на Хелън се появи като освежаващо напомняне за автентичността.

Простотата може да бъде впечатляваща.
На път за премиерата на втория сезон на ''Blindspotting'' Хелън Хънт почерпи последователите си с лично селфи. Лекият ѝ грим и изящно разрошената ѝ коса подчертаваха естествената ѝ красота. Почитателите похвалиха актрисата за това, че безстрашно признава възрастта си и с цялото си сърце прегръща несъвършенствата си.
Един човек написа:

''Благодаря ти, че изглеждаш истинска, автентична и великолепна!'', а друг коментира: ''Щастлива съм, че не променяш лицето си с хирургия и ботокс. Естествена.''

Тя цени комфорта много повече от това да изглежда безупречно.
На 59-годишна възраст известната актриса от ''Какво искат жените'' приема естествения процес на стареене и дава приоритет на здравословния начин на живот, за да поддържа тялото си в оптимално състояние чрез редовни упражнения.

Хънт подчертава още, че през 80-те години на миналия век е спазвала диети, които в крайна сметка са я накарали да се чувства нещастна и неудовлетворена. В резултат на това тя съзнателно е решила да се откаже от преследването на неуловимото "перфектно тяло". Вместо това тя се съсредоточава върху физически дейности като ходене, сърфиране и йога, което допринася за цялостното ѝ благополучие и здраве.

Тя винаги дава приоритет на себе си.
Що се отнася до гледната й точка за красотата, Хелън твърдо се придържа към един важен принцип. Тя подчертава значението на любовта към себе си, повтаряйки мантрата "Обичай себе си, обичай себе си, обичай себе си". Тя признава, че постигането на тази цел не е лесна задача, но признава нейната изключителна важност.

Освен това Хелън отдава голямо значение на личния си комфорт, избирайки спокоен и невзискателен начин на живот. 

От стегнатия корем до "перфектната" форма на тялото, жените са били подложени на безброй стандарти за красота. И е хубаво да се види, че много от тях просто спират да ги следват повече.