Дуа Липа промени имиджа си и загатна за нова ера в творчеството си

  • Сподели:
Дуа Липа промени имиджа си и загатна за нова ера в творчеството си

Певицата е променила цвета на косата си в ярък бордо нюанс.

Дуа Липа изтри всичките си стари публикации в социалните мрежи. Звездата също така спря да публикува нови такива, въпреки че го правеше доста често. Сега обаче изпълнителката се завърна при феновете си. Тя им зададе загадъчен въпрос:

''Липсвам ли ви?'' - Дуа е озаглавила поста.

На снимката Дуа се появи с нов цвят на косата - ярък бордо нюанс. Певицата отбеляза в публикацията и режисьора и фотографа Тайрон Лебон. Възможно е той да е направил снимката на певицата зад кулисите. Феновете предположиха, че по този начин поп дивата намеква за нова глава в творчеството или за снимки във филм.
Последното вече не е изненада за верните ѝ фенове. Неотдавна тя взе участие в снимките на новия филм на Грета Гървиг "Барби". Звездата се появи в епизодичната роля на русалката Барби. Носителката на "Грами" също така записа песента "Dance the Night" за филма. Песента ѝ донесе две номинации за тазгодишната награда на MTV Video Music Award - за най-добра поп композиция и най-добра хореография.

Преди да изтрие публикациите в Instagram, Дуа Липа често публикуваше снимки от почивки с приятели и споделяше подробности от личния си живот. В края на лятото звездата сподели снимки от шумно парти по случай 28-ия си рожден ден. То се състоя в Ибиса. В публикацията изпълнителката за първи път показа партньора си - 42-годишния френски режисьор Ромен Гаврас. Скоро след това тя "изчезна" от социалните мрежи. След известно време стана известно, че Липа вече е запознала гаджето с родителите си.