Дуа Липа & Ромен Гаврас: любовна история от Кан

  • Сподели:
Дуа Липа & Ромен Гаврас: любовна история от Кан

Дуа Липа и приятелят ѝ Ромен Гаврас излязоха в координирани черни тоалети за премиерата на филма на Елиас Белкедар ''Omar La Fraise'' на 19 май на филмовия фестивал в Кан 2023 г. 

Изпълнителката на "Physical" и 41-годишният Ромен Гаврас дебютираха заедно на червения килим на премиерата на филма ''Omar La Fraise'' (The King of Algiers). Макар че Липа и преди е присъствала на събития, свързани с филмовия фестивал, появата ѝ на премиерата на филма беше първото ѝ истинско преминаване по прочутия червен килим на Кроазет. Тя бе облечена в черна асиметрична рокля на Hedi Slimane за Celine. Роклята се отличаваше с прорези, които се простираха по цялата дължина на тоалета, и драматично висок разрез на краката. В същото време Ромен облече елегантен черен костюм.

Гаврас е роден във Франция режисьор, а в Съединените щати най-известната му творба е музикалният клип към песента "Bad Girls" на M.I.A. Това е клипът с каскадите с коли в мароканската пустиня. Той е режисьор и на видеоклипа към "Born Free" на рапъра, донякъде противоречив клип, който си представя геноцид над червенокосите хора. Той стои и зад клипа на Марк Ронсън и Майли Сайръс "Nothing Breaks Like a Heart". Макар че през последните години Ромен се концентрира повече върху игрални филми на родния си френски език, последният му, "Атина" от 2022 г., се състезава на Международния филмов фестивал във Венеция. Филмът е дълбоко критичен към полицейската власт и е критикуван от крайно десни френски политици. Комедията му от 2018 г. "Светът е твой" донесе номинация за награда "Сезар" на френската легенда Изабел Аджани. Гаврас е работил и в сферата на рекламата, включително реклами на парфюми за Louis Vuitton (с участието на Ема Стоун) и Dior (с участието на Чарлийз Терон).

Според Entertainment Tonight Дуа е била забелязана за първи път с 41-годишния Гаврас да напуска парти в Лондон през февруари. Според E! Online двамата отново са били забелязани да се държат за ръце по време на Седмицата на модата в Париж. ''Двойката се е запознала с близкото си обкръжение през празничния период и има много общи неща", твърдят източници. Името на Гаврас за кратко беше свързвано с това на Рита Ора. Последната връзка на Липа беше с мъжкия модел и дизайнер на бижута Ануар Хадид.

Липа също е в града, за да дебютира сътрудничеството си с Донатела Версаче. Колаборацията, наречена "La Vacanza" ще дебютира по време на модно ревю в Кан, а веднага след това ще може да бъде закупена в магазините и на официалния уебсайт на Versace.