Джоан Колинс: ''Мисля, че не е важна възрастта, а как изглеждаш, как се чувстваш и как се държиш''

  • Сподели:
Джоан Колинс: ''Мисля, че не е важна възрастта, а как изглеждаш, как се чувстваш и как се държиш''

89-годишната дама Джоан Колинс демонстрира красотата си в бански костюм с леопардов принт, докато релаксира в басейна със съпруга си, 57-годишният Пърси Гибсън.

Актрисата показа, че все още се намира в добра форма, като сподели множество снимки от Коледа, облечена в бански костюм. Джоан прекара празника в Бевърли Хилс, където се възползва от топлото време, за да се потопи в басейна. 

Тя не пропусна да сподели и снимка, на която разопакова всичките си многобройни подаръци.

Джоан и Пърси са женени от 20 години. Двамата се женят през 2002 г. - две години след като се запознават по време на театрална постановка.

Холивудският продуцент Пърси, който е с 31 години по-млад от Джоан, е петият ѝ съпруг след браковете с Максуел Рийд, Антъни Нюли, Рон Кас и Питър Холм.

Актрисата има две деца, Тара и Александър Нюли, от втория си съпруг Антъни, както и дъщеря Катяна Кас от третия си съпруг Рон.

През август в интервю за списание Saga, Джоан призна, че все още мисли за себе си като за 40-годишна.

Звездата от "Американска история на ужасите" разкри тайната на красотата си, заявявайки, че възрастта е без значение, тъй като тя се фокусира върху това как "изглежда, чувства и се държи". 

''Мисля, че не е важна възрастта, а как изглеждаш, как се чувстваш и как се държиш.''

По-рано тази година Джоан отпразнува 20-годишнината от сватбата си с Пърси в хотел Claridge's в лондонския квартал Мейфеър. Тя похвали продуцента и разказа колко е щастлива от факта, че го има в живота си.

"Той се грижи за всичко. Грижи се за децата ми и за всичките ни финанси. Той е любовта на живота ми. Това е страхотен брак и страхотна връзка.''